Home sweet home.

Im back! Och sant som det är sagt borta bra men hemma bäst. Jag hade tänkt att kolla lite på flyg innan jag kryper ner i sängen. Imorn bli det en promenad med såsis, jobba och förmodligen komma igång med städningen utav mitt rum! Sen behövs det göras lite annat smått och gott med så jag har att göra iaf ;P Längtar till helgen då ja drar till stugan. Ska bli sjukt skönt att komma ut dit och slappa lite efter mördar helgen som jag haft! typ 80 timmar på fem dagar!!!! STÖRT! Men jag klagar inte, man blir ju stenrik för fasen haha. Jaja nu blir det flyg sökning.

Puss och hej :)

Sluta klaga var det jag. Kom igen nu lina ta tag i ditt nyårslöfte!

Haha japp. Okej. Inget mer klagande på den här bloggen (får se hur länge de kommer hålla). Jag e sjuk iaf och det är superkul haha. Speciellt när man ska jobba fem dagar i sträck och typ 15 timmar per dag, yey!! Så ja, nu är det fem dagar kvar ute i tanumstrand och sen kommer jag hem på heltid igen efter typ en månad. Känns skönt ändå.

Nu ska jag bara bestämma vad jag ska göra sen. Jag och pernie funderar på att åka iväg iaf :D Om jag skulle få bestämma (och om pengarna räcker) så vill jag åka till bali (eller nått annat kul ställe), malaysia och sen södra thailand, det hade varit GRYMT! Men får se vad det blir. Ska kolla lite mer nästa vecka på vad som finns ;P Ser mkt fram emot det iaf :D

Jag vet att bloggen inte är den bästa just nu men jag har inte så mkt att skriva. Ingen blogglöd direkt. Men det får ni nöja er med ;P Det kommer väl när man minst anar det! Nu gäller det iaf att sluta klaga, det är något jag ska hålla iaf ;D

Ha de toppen. PUSS

Underbara du.

Idag damp det ner ett brev i min brevlåda. Någon gång när jag minst anade det la det sig där bland det andra breven och väntade på mig. Och det visste inte förrän jag öppnade brevet att det skulle göra min dag! Självklart gav det mig några tårar också (egentligen hela floder) men jag blev så underbart glad av att se jossans handstil på brevet. Och som inte det var nog skickade hon med reesers också!! <3 Du e bäst min jossis!

Och idag kom också sandris hem!! Så sandra om du ser det här så ring mig!! ;D Nu ska ja gå ut och gå en sväng med mikael och sen slockna i min säng. Ska upp tidigt och jobba på stavregården imorn. Och på kvällen bär det av till grebbestad igen :) Sweet dreams everyone :)


Miss u!


Vad ska man säga?

Ja de kan man fråga sig. Finns en hel del som hänt sen sist och sommaren börjar nu gå mot sitt slut. Känns väldigt tråkigt men sommren har faktiskt varit lång detta året och jag har hunnit med en hel del med tänke på att jag inte var hemma förrän i slutet av juni. Och ja, mina känslor som jag kanske förträngt sen jag kom hem har nu kommit tillbaka. Jag saknar USA och allt som hör därtill sjukt mkt just nu! Och det känns faktiskt väldigt konstigt. Så länge va ja ju inte där ändå.. Men har precis pratat med den bästaste av dom bästa på skype och då känns allt mkt bättre :) Jag saknar henne så det gör ont... KOM HEM NU JOSSIS!

Jag har beslutsångest för vad jag ska göra också! Finns så himla mycket jag vill göra men pengarna och tiden finns inte riktigt. Jag och jossis ska iaf gör någonting i vår vad de nu än blir. Norge, Sthlm, Gbg? Den som lever får se. Och förresten kanske det låter som att jag e bitter men det är jag inte ;) Bara skönt att slänga ur sig allt här. Jag älskar livet och där jag befinner mig just nu. Har två veckor kvar på sportshopen i grebbestad där jag faktiskt redan varit i en månad!! Och sen får vi se vad som händer efter det. En sak i taget.

I helgen så badade jag och becka naken/nattbad ute i lysekil. Vattnet var ljummet och jag fick se mareld för första gången!! :D Det är då man känner att livet e allt bra härligt ändå! Nu ska jag sova i min mjuka, sköna, underbara säng för första gången på länge. Jag e helt bombsäker på att jag kommer sova som en stock. God natt alla mina läsare haha ;)

RSS 2.0