Dont think, just live

Precis vad jag tänker göra just nu. Ikväll ska jag bara tänka på mig själv och ingen annan! Jag ska skriva dagbok, läsa twighlight, ta mig ett bubbelbad, ligga på spikmattan, lyssna på massa bra feel good musik, kolla på nån bra film och käka frukt sallad! Fasen vad pepp jag blev!

Plugget kan dra åt skogen ikväll, ja blir inte mkt klokare ändå! ;D Jag ska boka min sthlms resa och skita i att jag kanske får en massa jobb då. Jag ska bara leva livet och sluta tänka på allt och alla! So long suckers! haha.


Me very likey this day!!<3

Oj så fel de kan bli..

Jag lär mig aldrig. Jag gör städigt om samma jävla skit grej. Säger man inte att man lär av sina misstag?! Tydligen inte jag.. Kunde jag inte bara sluta tänka så mycket så hade det kanske varit lättre? Men det är sån jag är och det är väl bara att acceptera då haha.

Har suttit hela förmiddagen och skypat med bästa paulina! Vi har bestämt oss för att åka iväg till värmen nästa fredag, den 8 april. Det känns så otroligt skönt! Jag behöver verkligen komma iväg just nu. Det lutar åt puerto rico, verkar väldigt mysigt:) Cant wait to go!!

Nu sitter jag och väntar på sandris som ska komma hit. Vi ska ta och laga tacos till lunch tänkte ja :P Och förhoppningsvis kommer pernie förbi och joinar oss efter jobbet med! Blir nog att stanna inne idag. Vädret är inget vidare och jag måste plugga ikväll. Plus att jag kanske hinner med ett bad, de kanske piggar upp mig :)

Vill ha 8 april NU!!! TACK!

When I look at you

Inget är verkligen som det verkar. Åh vad trött jag blir! Detta är verkligen så typiskt mig så det är inte sant. Varför kan jag aldrig lära mig?! GAH!! Jag vet inte vad ja vill. Fan. Ta mig nånstans långt bort. Vart som helst.



Hade gjort vad som helst för att få vara på DEN stranden just nu.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan, äta kiwi och kolla på big brother. Snälla pigga upp mig nån.

Sommarkänsla

Sitter i uterummet och lyssnar på musik och njuter av att det fortfarande är ljust ute fast klockan är åtta på kvällen!! Visst är det lite kyligt men det tänker vi inte på haha. Fick en liten kick av att skriva efter ett telefon samtal från en viss pernie, konstigt nog brukar hon få mig på blogg humör!

Igår var en helvetes dag med magsjuka.. Gick upp vid fyra på morgonen och kände mig jätte konstig och vid fem brakade helvetet lös! Fy fan säger jag bara.. Så igår låg jag i sängen i princip hela dagen. Sov, såg tv, åt lite rostad macka med te och sov lite till. Ingen höjdar dag så att säga. Men idag mår jag bara fint. Har dock hållit mig inne hela dagen för att inte smitta nån. Fick tacka nej till jobb idag med, kändes inge vidare, men vill ju inte smitta ner mina gamlingar. Så det har blivit till att plugga inför högskoleprovet hela dagen. Tjohoo så kul! Jag tycker faktiskt att det är svårt, det beror nog mest om att jag är dålig på att koncentrera mig och då blir det som det blir. Så önska mig lycka till på lördag!



Jag vill ha sommar! Jag vill ha sol! Jag vill vara brun! Jag vill ha min finafina bikini tillbaka! Jag vill ha mexicos vita stränder! Jag vill ha mexicos turkosblå vatten! Jag vill ha mexicos partykvällar! Är det för mycket begärt? ;)

Kort och gott vill jag ha sommar! Den här sommaren kommer att bli grym! Det känner jag på mig.

Kan ni inte säga vad ni vill att jag ska skriva om?! Känner att min inspiration börjar försvinna. Eller rättare sagt finns det väldigt mycket jag skulle vilja skriva om. Men kanske inte vill berätta för er ;) Nu blir det lite mer plugg innan det blir lite tv kväll:) Morgondagens schema består av fika med paulina, fotomys med sandris, plugg, träffa david och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Hejs svejs alla underbara filurer

Hejochhå

Här kommer lite uppdatering från en trött och bakis lina. Dock inte så mkt bakis längre, efter lite käk och en duch brukar det kännas lite bättre:) Sjukt kul kväll igår! "Välkommen hem"-party för sanna och escil blev det uppe i skogshöjden. Det blev en sen kväll och hemma var jag inte förrän halv 4 och somnade gjorde jag inte förrän 7..

Nu ligger jag och lyssnar på några gamla godingar och blir nostalgisk medan snön ligger vit på taken utanför fönstret. Fasen asså, så sjukt trött på snön! Igår tillbringades dagen ute i stugan med världens skönaste vårsol, lätt röd bränna på kinderna samt lite vårstädning och idag så öser snön ner!! Inte konstigt att jag och pao funderar på att ta en rest resa till solen. Blir nog kanarieöarna isf. Skulle vara sjukt skönt att få komma iväg!

Förra helgen invaderades thn av tre snygga brudar från sveriges alla håll och kanter. En mys helg med tjejorna var precis vad jag behövde faktiskt. Det blev pizza-hyra-film-kväll-mys på fredagen plus själveklart en massa tjöt. På lördagen blev det en liten sightseeing i soliga thn- fika på strandis, shopping på överby, en promenix vid kanalen och massa bilder! Sen blev det en storslagen förfest ala the strampas innan utgång på butlers. Och slutligen en nattlig promenad genom thn innan vi allihop däckade i sängen.




Myspys!!

Annat som står på schemat:
Högskoleprovet 2 april
Gbg trip till Fiffi
Sthlms helg hos jossis på påsk
Paris med familjen sista helgen i april
Utomlands med bästa paulina
David åker till sydafrika......
Resa i maj?
Skid dag med paps?
Venezuela i aug?

Jag har just nu väldigt mycket att tänka på! Tänker fokusera på högskoleprovet först och så tar vi resten sen. Imorn är det plugg, luncha i stan och kanske träning inplanerad. Vi får se vad som händer. Nu ska jag hitta på kul innan jag slänger mig i säng. PuSs

Härlig torsdag!

Väntar på lindis, det är dags för en promenad i de våriga vädret. Eller rättare sagt det som var det våriga vädret. Nu har molnen dragit in och det väntas snö imorn.. Men om det mot all förmodan skulle snöa så kompenserar ankomsten av mina USA tjejor hit de! :D Ska bli super kul!

Annars har veckan varit bra. Har kommit på att ja trivs jätte bra på mitt jobb. Dom gamla är så sjukt söta ibland! Åh då blir man lite glad i hjärtat :) haha.

Igår fyllde min älskade, bästa, sötaste och underbaraste syster år med!! Min "lilla" 19 åring! Wierd! Men hon är garanterat den sötaste 19 åringen som finns <3


Love YOU my baby! :)

Nu ska jag fixa till mig, fixa fika, tänka på alla jobbiga beslut jag har att fatta och detta medan jag lyssnar på joshua radin. Kanske kan hjälpa lite, hoppas ;) PUSSoKRAM

Myskväll all in gör en glad

Tacos, tjöt, godis, sangria, madrass häng med film- är allt sånt som gör en lite extra glad. Och de behövde jag verkligen igår!! Skönt att få ha lite lördagsmys. Nu blir det snart träning på friskis och sen en promenix med pernie. Kvällen får väl avslutas med nån bra film.

Nästa vecka kommer bli super! Finbesök från borlänge, sthlm och jönköping väntas till helgen! JIPPIE! Sen är det lite fika inplanerat, systers 19årsdag, maybe gbg trip samt fixa inför helgen:) Super! 

Samt att en trip till venezuela och adi planeras för fullt! Vi hoppas, hoppas! :D


Ha en fortsatt fin söndagskväll gott folk:)  

Dum

Varför e jag så jävla dum för? Gahh! Vill bara åka långt, långt, långt bort ett tag. När går nästa rymdfärja till månen?!

Hej världen. Vad händer egentligen?

Ja hej och hopp alla kära (5 st) bloggläsare. Nu när jag gick in på bloggen fick jag ett litet, liiitet infall att starta om från början med en ny blogg. Men nää.. Jag tycker om min blogg. Och mina 5 bloggläsare. Pernie har ju faktiskt min blogg som favorit på sin dator. haha.

Det är fredag. En helt vanlig sådan. Och här sitter jag, i syrrans rum, och tänker och minns.. Det finns mkt att tänka på. Och inte tänka på. Jag ÄLSKAR att tänka. Alltid innan jag somnar måste jag bara tänka på någonting kul som jag kan drömma om annars funkar det inte. Är på ett sätt lite jobbigt men de är sån jag är. Jag saknar mina vänner på andra sidan jordklotet sjukt mkt idag! Malena hade skrivit hennes version av boten anna låten på sin statusuppdatering på facebook. Det kändes lite i hjärtat.. haha. Jag saknar våra galna upptåg, hennes helsjuka personlighet.. Vi är egentligen så himla olika men på nått sätt klickade vi bara ändå. Var hemma hos pernie förut också och kollade alla bilder hon framkallat från resan.. Skit va nostalgisk jag är idag! Usch!

Ne nu får det vara bra. Nu ska jag kolla lite på flyg till USA och venezuela. Sen- Bad med MASSA bubbel! Sen- Film i underbara sängen! Over and out från en sjukt nostalgisk Lina

RSS 2.0