En värld full av liv :D

Är en sådan värld jag just nu sitter och tittar på (lejonkungen) och som jag imorn kommer att få uppleva!! SJUKT! Jag är helt i extas, hyper, nervös samtidigt som jag är ko lugn. Wierd. Nu är nästan allt packat. Jag orkade bara inte ta tag i att fixa det sista, det får bli i morgon istället:) Klockan 10.00 kommer pernie och hennes kusin och hämtar mig. Skit det är sååå lite tid kvar!! Nu blev jag hyper igen haha.

Idag jobbade jag från 7 till 12 så är ganska trött (nu ringde amanda så nu blev det lite paus i bloggandet). Men fick värsta lyckoruset när jag cyklade iväg från jobbet! Kändes så himla underbart!! Sen blev det en fika med tjejerna i stan, myspys:) Hela kvällen har det blivit fixande inför resan plus lite mys med familjen och nu sitter jag och syster och kollar på lejonkungen:) Ska väl inte sitta uppe så länge till tänkte gå upp runt åtta imorn och äta en bamse frukost och fixa klart det sista. Hjälp vi åker imorn!! :D

Ne nu vill jag faktiskt kolla lite på filmen. Förresten så kom jossis hem idag!! Jag höll på att lipa när hon ringde, töntlina :P SÅ KUL IAF :D o snart ses vi!! <3


Hej då Sverige! Hej Hong Kong, Bali, Singapore och Malaysia :D Fan va kul vi ska ha!! <3

Only you:)

Precis tänt en brasa, dricker vitamindryck och lyssnar på joshua radin- kan det bli bättre? Att vi ska åka på tisdag gör ju inte det hela värre heller! Åherremingud vad underbart det ska bli! Det är liksom bara TVÅ HELA DAGAR KVAR!!! Jippiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!!!!

Har kommit fram till att man måste få fram värsta myskänslan för att man ska vilja skriva blogg. Annars funkar det inte. Då kommer det ingen blogglöd. Så där har jag kommit på knepet, äntligen!

Idag är det iaf allahelgondagen (säger man så?) och jag, farfar och pappa åkte en sväng till kyrkogården. Det var så fint:) Annars har jag städat och fixat inför resan idag. Varit en ganska så slapp dag idag, men det är skönt! Ikväll blir det ytterligare en flumkväll med tjejorna. Igår tjänade vi in lite vuxenpoäng och gick till butlers och åt tacos och tjöta. Väl hemma kolla jag film med tillis och hennes kompisar och sen somande jag som en stock.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen packa och göra mig iordning inför kvälla:) Ha en super trevlig lördagskväll allihopa!

PS. När paulina var här så skrev hon något på en tidning till mig och sedan gömde hon den. Igår när jag skulle gå och lägga mig hittade jag den under mitt täcke. Det gjorde verkligen min natt haha. Tack sötnos (om du läser det här) jag älskar dig med!! DS.


Haha du e bäst <3

1 Vecka kvar!!!!!!!!!! CRASY!

Idag om en vecka sitter vi på flyget påväg mot peking!! Om EN vecka, hjälp! Resefebern har börjat komma och jag är jätte stressad fast jag vet egentligen inte varför! Ikväll har jag mammi och tillis haft myskväll och ätit tacos och kollat på dirty dancing 2:) Jag har även hunnit med en skype med jossis och och promenix med pernie och cilla:)

Imorn ska jag börja ta tag i packningen på allvar men jag ska också åka ner en sväng till gbg och träffa paulina och sen ska hon sova här:) Hoppas jag kan ta de lite lugnt då förhoppningsvis. För just nu känns det som jag går på helspänn hela tiden. Det mesta är iaf fixat och klart! Ska bli skönt när allt är fixat och vi sitter i bilen påväg mot landvetter, då kommer jag nog vara lugn:)

Vecka är iaf fullspäckad och nu blir det nog en film eller ganska sängen vi får se:)

Ha en bra vecka om jag inte hinner skriva nått mer! PUSS

RSS 2.0