Solen lyser på huset med den röda dörren, hehe!

Japp solen lyser, snön e nästan borta och gräset börjar synas, amerikanska flaggan vajar efter vinden, ja sitter vid mitt skrivbord och ser ut över queens berry- Tror ja börjar trivas? Haha inget fel med de asså, e ju bara bra! :P Har precis varit ute och gått en promenad med hunden Barkley, han e helt störd men söt. Idag har jag jobbat några timmar så det blev lek med barnen. Hide and seek mm. Men dom va lite jobbiga idag, måste börja lära mig ryta ifrån! Ska snart ta en duch men tänkte skriva lite om min helg först! :)

Fredag: Gjorde mig iordning för färden till waldorf och vid halv sex satte jag mig i bilen så ja hade gått om tid. Men självklart körde ja fel fast gps! Så körde ut på landet. Det var mörkt, as dåligt ljus och en jävel med helljusen på bakom hela tiden!! Visade sig sedan att mina bakljus inte funkade därför gjorde han så (kunde ju inte ja veta! :P) Kom iaf äntligen fram och träffade Josefin och Sandra :) Vi tog och åkte till Applebees (?) och jag åt fajitas, MUMS! Josefin skulle sedan sova hos mig så vid halv tio drog vi oss hemmåt. Körde bara fel EN gång, typ :P Satt sedan och kollade resor till mexico! Haha japp kanske ska till mexico i slutet av april :D Om ja får för värdfamiljen!

Lördag: Vi åker in till Annapolis vid elva och ska vara framme vid ca 12. Men efter tre timmar kommer vi fram till shoppingcentret! Ja vi åkte vilse igen ;) Hhaa pernie ja har inte så bra lokalsinne tydligen! :P Sen var vi hungriga och trötta. Vi mötte sandra, käka, shoppade lite och sen åkte vi iväg till ett midagsställe och käkade buffe, mkt gott!! Klockan 9 gick vi på Avatar i 3D, LOVE IT! Andra gången ja såg den men den va lika bra igen! ;) Hem vägen gick mkt bättre än dit vägen och vi slocknade tillslut vid halv tre. MKt trevlig helg! :D Hoppas på samma nästa helg!

Nu måste ja ta och ducha! :) PUSS! :D


3D glasögonen, nya modet! :D

Första jobb dagen imorn! Nervöst!

Japp önska mig lycka till allihopa!! Hoppas hoppas hoppas att Michael e snäll imorn! Men annars får han med mig och göra ;)

Får väl ta och berätta om min roliga dag :) Först efter vi hämtat upp Michael åkte vi till McDonalds! Första (okej andra) gången ja åt de här. Inte så dåligt ändå haha :P Sen åkte vi till ett museum. Det var jätte mysigt :) Fick klappa sjöstjärnor, en krabba, sköldpadda och leka i segelbåt och fyr med Michael ;) Mkt kul! Sen åkte vi och köpte glass innan vi åkte hem och mamman visade mig sen springrunda innan vi hämtade upp brendan från busshållplatsen som e typ 20 m från huset haha!

Nu på kvällen fick vi jätte god mat! Älskar sötpotatis tydligen! Ungarna var hel crasy ikväll men de va kul :P Jo förresten så fick ja ett glas vitt vin till maten, gottit! Min HM e faktiskt jätte snäll. Och nu har ju precis avslutat ett långt samtal med carro! Känns så bra att ja har alla här! :) Även fast dom e långt borta... Ne nu måste ja sova! Fullspäckad helg så räkna inte med några inlägg förrän söndag :) Ska snart börja med bilder igen!

Saknar er, MASSOR!! Natti Night!! :D

Im back!

Sorry för dålig uppdatering igen! Har inte varit på topp om man säger så men nu e ja tillbaka (hoppas ja)! Visst så längtar ja hem men ska ta de en dag i taget och så får vi se hur de går. Igår pratade ja med tilda och mamma och då kändes de verkligen blä! Men sen så fick ja pratat ut med min HM och då kändes det mkt bättre! Vi åkte in till Prince Fredrick och handlade på Walmart och gick och käkade as god pizza!! :) På walmart hade dom verkligen ALLT! Och barnen sprang runt och ville ha ALLTING! Michael blev jätte sur när han inte fick de heller :P Men tillslut så fick dom godis, scobydoo dvd och starwars leksaker, bortskämda ungar! Och ja lovar er, nu kan ja nästan alla starwars figurer utantill! Bra kunskap att ha i framtiden! haha.

Pratade precis med pappa på telefon (!!!) dyrt haha. Han e så söt min lilla pappa. Han vill att ja ska komma hem för att ja inte mår bra här. Men ja ska vänta ett tag till iaf. Och försöka klura ut om det är detta ja verkliegn vill. Imorn e min första jobb dag! Hoppas de går bra, lite nervös! Ska senare bli avlöst av Kailey och hennes kompis och försöka hitta vägen till Waldorf. Där ska ja möta upp Josefine och kanske en till aupair och äta middag :) Sen ska Josefine sova över här och på lördag in till Annapolis och shoppa och grejer! Ska bli såå kul. Har sett fram emot det hela veckan!

Nu ska vi åka och hämta Michael på förskolan :) Kanske får köra :) Blir nog ett till inlgg senare!

Kan någon hjälpa mig bestämma vad ja ska göra!! Snälla?

PUSS!

Ner och så upp igen!

Så såg min dag ut. Började med att ja längtade hem en hel del och kände inte alls för "välkomst middagen". Men den var jätte trevlig! Det kom en från mexico, en från brasilien och en från sverige :D Alla super trevliga och vi ska nog åka in till Annapolis till helgen och shoppa, käka och gå på bio :) Ska bli jätte kul! Lauri bjöd på jätte god mat! Brownies till efterrätt, yumiee!!

Jag orkar inte skriva så mkt nu, sorry! Men ska ta mig tid och lägga in bilder från skolan nån dag snart+uppdatering om vad vi gjorde! Och köpa en ny kamera så ja kan ta bilder på huset och allt!! Nu ska ja gå och göra mig iordning för sängen och sätta på filmen underbara älskade! Har velat se den enda sedan ja åkte hemifrån! Imorn ska ja sova ut länge i min sköna säng! :D

Saknar er därhemma! PUSSAR!

Hos familjen :)

Sorry för sjukt dålig uppdatering!! Har inte riktigt hunnit med de nu denna veckan. Men nu är jag iaf hos min värdfamilj som jag ska bo hos i ett år!! Helt sjukt, känns jätte kontigt när jag tänker på de... Och det är lite konstigt att vara här med. Asså familjen är jätte trevlig och barnen är verkligen supersöta men det känns som att man inte bor här och det är jätte konstigt att bara komma till en familj som man aldrig träffat förut. Men jag hoppas att det kommer kännas bättre snart!

Idag så sov jag till typ halv nio för barnen lät en hel del så ja kunde inte sova haha :) Lite senare åkte jag, emma (deras "gamla" aupair), HM (hostmum), HMs syster och HMs vän in till Annopolis och gick på bio och åt thaimat :D Det va jätte trevligt :) Men filmen var jätte konstig, "shutter islands", inte att rekommendera för min del ;) Imorgon kommer det att vara middag här hemma hos oss. Min LCC kommer hit plus några andra aupairer så det ska bli jätte kul!! :D Hoppas att jag träffar några trevliga som bor nära :)

Pratade med mamma, pappa och tillis idag med. Det var jobbigt. Jag saknar dom såååå mkt! Men jag måste bara intala mig själv att jag ser dom snart och att jag kommer ha ett jätte bra år här! Det är helt enkelt bara lite annorlunda och konstigt nu i början. Så tror jag dom flesta känner det.

Mitt rum är iaf jätte mysigt :) Kanske inte som jag tänkt mig precis men stora fönster och jätte fint badrum. Duchen är dock jätte dålig! Kommer typ inget vatten och man måste vänta jätte länge... haha men de löser väl sig :P Huset är iaf sjukt fint och området runt omkring ser verkligen ut som wisteria lane! Sjukt stora och jätte fina hus! Inte alls som i sverige :P Men nu ska ja sova man blir trött av att vara aupair haha :P

Saknar er alla där hemma!! PUSSAR på er!

FRAMME!!!!! :D:D:D

Sitter i "lobbyn" med två svenska tjejer Ida och Linnea och "internetar" ;) Resan gick jätte bra, trodde att jag skulle få åka själv först men som tur var så va idas flyg försenat så vi satt tillsammans på planet till NY :) Det var jätte kul! Vi snackade, åt, kollade film, lyssna på alla sorters av musik- indisk mm ;) Och jag somnade en stund till relaxings musik haha. Men det gick fort iaf!

Skolan är jätte kul och massa trevligt folk! I kväll gjorde vi en snögubbe som vi ska överraska alla med imorn :D KUL :D Men nu får jag ta och vara lite social och uppdatera sen när jag kommit fram till familjen! Som för er som inte vet är på fredag :D Hoppas att ni alla har det bra och jag saknar er redan!!

PUSSAR PÅ ER!! :D

Imorn bär det av! USA here I come! :D

Ett snabbt inlägg såhär i stressens ögonblick. Ja, jag e jätte stressad! Har jag glömt något? Har jag sagt hej då till alla tillräckligt? Kommer mina väskor vara för tunga? bla bla bla bla.... Men det är väl inte så konstigt egentligen :P

Fredagen var jätte mysig när pao var här och när hon åkte hem på lördagen började jag gråta. Och det fortsatte självklart på kvällen när jag hade avskedsfest och sa hej då till alla underbara vänner! Visst bidrog väl alkoholen till att jag blev lite extra känslosam men det va iaf jätte hemskt! Snart kommer farfar hit, det kommer nog bli det värsta avskedet! Ucsh!!!! :/ Men men sånt e livet!

Nu får jag ta och dra mig. Får la uppdatera mer i natt när jag ligger i sängen och inte kan sova för att jag ska FLYTTA till USA om några timmar!! HERREGUD!

Saknar er!! PUSS

Panik! Hjälp! Klarar jag av detta? KLART ja gör!!

Japp pretty much har min dag resonerats precis som rubriken. Ena stunden undrar jag vad fan jag gett mig in på? Andra stunden tänker jag på hur himla kul jag kommer ha och ser bilder på mig och barnen leka i trädgården på sommaren. Jag blir GALEN på att tänka såhär! Snälla någon hjälp mig?! Mamma gav mig det braiga tipset att sluta tänka så mkt. Vänta lite? Påminner inte detta om något? Jo just de ja, mitt nyårslöfte! Får väl se till att hålla det nu då ;) Men sen så tänker jag att om jag skiter i och tänka på att jag ska flytta så kommer det bara komma som en chock sen och det är väl inte heller något bra?

Aja sanningen är att jag ska flytta, och det om tre dagar och det är inget jag kan göra åt det. Som jag läste på en annan aupair blogg att man måste våga. Och det är de jag tänker göra. Om tre dagar så hoppar ja! ;) Haha yesbox :) Skickade precis ett mail till värdmamman iaf, hoppas ja får ett svar innan jag drar :) Packningen gick ändå bra idag (till stor del pga mammas hjälp) och sen blev det en promenad ute i solen med pernie bernie, laga mat, och tänka en hel del haha :P

Imorgon ska jag fika med becka, träffa så många jag kan och på kvällen kommer pao hit :D Ska bli jätte kul :) Nu kanske jag kollar film eller helt enkelt går och sover, för det är såå sjukt skönt!!

Natti Night! :D PUSSAR PÅ ER! SAKNAR ER ALLA REDAN!

5 nätter kvar i min SKÖNA säng!

Det närmar sig verkligen med STORM STEG!! Helt sjukt att jag snart ska flytta till USA! Kan faktiskt inte fatta det. Kommer nog inte göra det heller förrän jag kommer till frankfurt och sitter helt själv på flygplatsen och har tid att tänka.

Ne nu ska jag väl ta och berätta om min dag. Åkte först till torp med pernie och lindis. Mkt mys :) Vi gick och kolla i affärer helt döda och sen drog vi till mcdoanalds och käkade! gott! :) Sen körde lina mig till jätten där jag och mamma handlade. Bland annat de sista presenterna till värdfamiljen, 5 marabou chokladkakor :) Har hört att godiset inte är något vidare där så om ni någon gång får för er att skicka nått till mig därborta så är det choklad ni ska skicka ;D Sen bar det av hemåt och stoppa i sig vitaminer bara pga att mamma frågade om jag var sjuk eftersom jag frös. Så det blev brustablett dryck+apelsin, cvitamin ;) Sen slå in alla presenter och fundera ut min jobbiga packningssituation. Blir nog ingen dataväska ändå utan får stoppa den i handbagaget ist. Får la se hur det går, spännande fortsättning följer imorn ;)

Nu på kvällen har jag iaf ätit tacos med bästa familjen och dansat loss i vardagsrummet! :P HAHAH japp ibland e vi lite störda, men sjukt kul! Jag och mamma lärde pappa och tillis en dans som mamma dansade när hon var ung, så vi stod och dansade till riktig discomusik i säkert en timme! KULIGKUL! Om nån vill lära sig e de bara att säga till! :P Imorgon blir det packa, ringa, promenad mm. Fredag förmodligen asås och gbg. Lördag avskedsfest med tjejorna. Söndag umgås med familjen. Måndag, USA! HJÄLP MIG NÅGON! Nu ska jag njuta av att det är femte sista natten som jag sover i min säng på ett år!

Natti PUSS :)


World spins madly on

Mkt bra låt, ta och lyssna på den. Jag har lyssnat söööönder den! Tänkte ta och göra en liten uppdatering innan sängen väntar så här kommer den :)

Söndag: Slapp förmiddag. Frukost framför tvn och ta lååång tid på att göra mig iordning :P Åker till siba med pernie och köper lite grejer till USA. Mascara, bh, adapter, vita skosnören, besällt mobil skydd. Åker sedan till stan och träffar sandris. Sitter på standgatan och fikar hela kvällen. Mycket trevlig dag :D

Måndag: Packar och fixar på förmiddag. Promenad med mamma. Hem till farfar och spelar 500. JAG VANN! Äntligen :D Pratar med becka en timma, äntligen hemma :)

Tisdag: Åker till vänersborg och träffar fiffi och äter thaimat. Tar en sväng förbi stan och köper ordlista och presentpapper. Sen hem till becka :D Prata, kolla kort och självklart true blood!! :D Började kolla på andra säsongen som inte ens börjat visas i Sverige än!! Sen måste ja ju berätta den roliga saken som hände precis innan jag skulle åka hem. Ska backa ut farfars bil från beckas uppfart (vilket är jätte trångt och svårt pga snö och bilar som står ivägen! Jag lyckas iaf backa sååå dåligt så att min bildörr kommer så nära snön att jag inte kommer ut. Framåt kommer jag inte för där står en bil. Och bakåt är det för mkt snö. Så ringer in till becka och säger att jag sitter fast xD Så hennes pappa får komma ut och hjälpa mig komma loss! STÖRT pinsamt! Tror inte jag borde ha körkort egentligen haha :P

Imorn blir det träffa pernie och linda på förmiddagen, packa, ringa körkort+kläder+lufthansa+pao, köpa choklad, slå in presenter, tacos kväll med familjen :) Blir mys :)

Nu ska lina sova. Natti Natti :D (förresten besöks rekord igår! fortsätt med det :P Några kommentarer då och då hade ju inte heller skadat hehe :) PUSS!

1 VECKA KVAR! IDAG!

Tänk er, om en vecka är jag i USA! Är förmodligen påväg mot skolan efter en Åtta timmars flygresa från Frankfurt! Ska bli jätte kul och träffa alla svenskar som jag haft kontakt med. Tror det kommer bli grymt! : D Just nu är jag på "längtarhumör" och längtar som faaan! Kan Säga Att det går lite upp och ner Men det är väl så det ska vara Antar jag:)

Men nu kära läsare ska jag Int Lata er Hallas längre. Det hände ju lite kul saker i lördags som jag Inte än Berättat om: P Kan ju Börja med och Saga Att skidutflykten upp till Hovfjället var mycket mysig, men det va kallt! En väldigt trevlig dag iaf:) Sen så var jag och pernie Bernie på bushumör (helt flummiga var vi!). Så först kollade vi lite på melodifestivalen och sen bestämde vi oss för Att ta bilen och ut och Köra. Första stoppet blev Jätten för Att självklart köpa med oss lite färdkost, godis! Sen drog vi oss av Någon konstig anledning bort mot hullsjön och hälsade på alla hästar i stallet mitt i Deras skönhetssömn. Inte så jätte snällt kanske. Drog sedan vidare ner på lippan och önskade Att vi fick gå in (jag). Ställde oss sedan vid kanalen, flummade, åt godis och spanade in den snygga Utsikten. Två stora vita snöhögar. Helt Plötsligt kör pernies morfar förbi och vi bestämmer oss för Att stalka Honom. När vi tröttnar på det är pernie törstig så vart drar man då Om inte till mcdoanalds? Köper en cola och kör sen till NÄL Rondellen. Då får vi för oss Att vi ska åka runt, runt i Rondellen sa vi kör ca fem varv och jag kan Nästan Int slita mig ur den! Vad kul! Jag får Da den briljanta ide'n Att åka Flera varv i ÖB Rondellen för dar e de inte så mkt trafik. Så Där blir nästa stopp. Efter ca 8 varv och lite yr i huvudet är vi tvugna Att åka ur För att det kommer massa bilar: / Jag Staller mig i busshållsplatsen Några meter ifrån .. "Ska vi åka Några varv till?" Självklart!
Linas huvud plus kommentarer: Måste ju bara Göra en u-sväng först. Det kommer ingen bil, okej Då vänder vi. Fan jag kommer ju Int runt, aja det är väl bara och Backa. FAN Det kommer en bil! PANIK! Upp med kopplingen för Snabbt = bilen dör. Vrider nyckeln-bilen startar inte. Bilen kommer allt närmare. Pernie får Panik. Jag får Panik. (vi står alltså med hela min bil över Båda Filerna!) Jag tar ut nyckeln och tänds alla lampor. Pernie börjar leta efter nyckeln. Bilen typ 20 m bort. Jag: fort som fan jag med nyckeln och backar bakåt, Gommer mig bakom ratten för Att jag skäms så, kör sen vidare till busshållplatsen 10 meter fram. Pustar ut! Skakar! Skratt attack! Vad fan Höll vi på med?! Det var fan läskigare Än Att gå över hängbron i Thailand och det var sjukt, STORT läskigt!


IAF När vi hämtat oss från våran nära-döden-upplevelse bestämde vi oss för Att åka till bajsön, få lite luft och ta lite flumkort;) Kanske ska berätta Att under hela våran resa så får pernie SMS från sin "Stalker" som följer efter oss hela kvällen med sin bil, MKT trevligt: P Efter flumkorten och vi Fått lite luft åker vi runt i egna hem och kollar Vilka hus vi skulle kunna tänka oss Att bo i. Såå fina hus där! Sen kör jag hem pernie bernie till hennes syster och krypkör resten av vägen hem! Kändes mkt skönt att lägga sig i sängen sen och smält allt haha :P

(detta skulle jag lagt ut igår 8 feb, men bloggen cpa sig så det funkade inte. Så sorry om texten är lite konstig på vissa ställen och att ni fick vänta så länge på att höra om lördagen men det får ni helt enkelt leva med :P)

Vilken dag! Vilken kväll!

Herregud kvällen var verkligen helt GALET konstig men kul! Är för trött/skakis för att berätta nu. Ni får hålla er till imorn!

Natti Night! PUSS :D

Sängen väntar.

Tänkte bara uppdatera lite kort innan jag går och lägger mig i sköna sängen. Imorn blir det att gå upp klockan sex och dra iväg mot hovfjället, så kul!! :D Får la se vem som får köra först, den som inte är dödast får de väl bli! Sen på kvällen blir det kvällsfika med tjejerna, mysigt. Har köpte en jacka idag äntligen!! Och packat så mkt jag orkade, ucsh vad svårt det är!

10 DAGAR KVAR IDAG!! JIPPIE!! :D:D

Inga brytna ben imorn- peppar peppar ta i trä! haha. Sov gott, Natti Night! :)


Tänker på en bra rubrik... ?,?,? - Det får räcka med ett GLAD!! haha

Jag är en massa himla glad för mycket saker. USA. Hovfjället. Becka kommer hem. Lysekil. Att jag har världens bästa familj. Att min farfar den grymmaste och snällaste som finns. Hej då fest. Fika på lördag. En guidead tur runt älvhögsborg. En spontan thailunch med pernie. Packa. Ett as sött mail från familjen. En god mango jag åt. En kvällspromenad i ett vitt sandhem. En bra låt på spotify. En nybäddad säng.
Små saker kan göra mig mkt glad. Det är dom små sakerna som är bäst egentligen. Och det är nog dags att jag börjar ta vara på dom mer än vad jag gör. Men glad är jag iaf, och det för mycket saker som ni ser ;) Jag har mkt saker att få vara glad över men det är inte alla som har det.. Och det gör mig ledsen. Att personer jag bryr mig om inte mår bra är något jag verkligen hatar. Nog ett av de värsta sakerna som finns egentligen. Och sen är det inte alltid så att du kan göra något och då är det ännu värre! Jag bara önskar att det kunde lösa sig för... jag saknar dig. Mkt.

Nu kände jag att jag kom ifrån ämnet lite! Det brukar jag nog göra tror ja :P e ganska bra på det. Dagen har varit mysig och innehållit: promenader (3 st faktiskt!), lunch med pernie, guidead tur på älvhösborg, handlat, packat, städat. haha aa de va väl de :P Måste bara berätta om mailet från familjen. Dom skrev att dom ser jätte mkt fram emot att träffa mig (haha konstigt?) och att pojkarna gick runt till sina kompisar och berätta att jag skulle komma! Då blev jag super duper himla jätte GLAD!! :D Men det är klart att dom kommer sakna sin nuvarabde aupair jätte mkt men hoppas att dom nöjer sig med mig ändå! Men nu vill jag inget hellre än att åka iväg :D

Men kommer sakna denna bruden SJUKT mkt!!

Bättre syster får man seriöst leta efter. Vi har gjort allt tillsammans och det kommer alltid fortsätta. För evigt. Älskar dig tillis ;)

 


Kommer sakna dig!

Har precis varit ute och gått en promenad i snön med papsen. Mycket mysigt. Kommer verkligen sakna dig.




Det snöar. Längtar till USA.

Sitter framför tvn och tittar på ghost whisperer. Har precis ätit macka och fruktsallad, mkt gott :) Ska slinga håret om en stund med, hoppas de blir bra :) Idag har jag inte gjort så mkt. Skottat, packat och fixat inför resan. Nu närmar de sig :D :D Nervositetskänslorna börjar komma nu men inte så farligt än :P Tänker bara på om jag valt rätt och massa såna saker. Men de vet jag att ja har så det kommer allt bli jätte bra :D

Igår hade jag en jätte mysig eftermiddag/kväll. Åkte till farfar i snöovädret och åt semla och spelade kort :) Han vann igen!! Men de va mysigt :) Sen åkte jag och mamma och beställde pizza, mums! Sen gick jag ut och gick i snön och sen gjorde jag och tills fruktsallad och såg på shrek 2 :D Den kollade vi på typ varje dag i en hel sommar så den har vi många minnen till ;)

I kväll får vi se vad som händer. Får nog provpacka lite för och se om jag behöver en eller två resväskor :) Kommer ha fullt upp fram till jag åker nu känns det som så bäst att vara typ klar med packningen!

Förresten ska jag och pappa åka till hovfjället på lördag och åka skidor :D Kuligt! :D

Ha de bra sålänge :) PUSS!

Om TVÅ veckor så hoppar ja!!

Sant som det är sagt, nu är det bara två små veckor kvar tills jag åker iväg! Känns så sjukt konstigt. Tror inte att jag fattar att jag ska åka än så har inte tänkt på att bli nervös än. Tror faktiskt inte jag kommer bli de förrän jag kommer fram :P Men om två veckor kommer jag ta steget ut och hoppa. Önskar bara att du kunde hoppa med mig denna gången med älskade tillis!

(älskade sikhall 08)

Igår sa jag iaf hej då till morfar. Kändes konstigt för jag vet att han verkligen inte kommer komma och hälsa på mig. Så jag var faktiskt nära att gråta, undra hur det kommer bli med resten om jag blev såhär med morfar?! Aja den som lever får se :) Det var iaf mysigt, vi käkade kinamat, gick och handlade och spelade yatsy ;) Sen åkte vi upp och sa hej då till mormor också. Jag älskar att åka dit, så himla fridfullt på den kyrkogården. (utom den här gången kanske haha)
Det var faktiskt lite roligt! Vi kommer upp till graven och ser att det ligger massa snö över alla gravstenar så mormors syns inte. Och eftersom det hela tiden kommer nya gravar dit så har vi inte riktigt koll på vart mormors var. Så jag började gräva lite i snön där jag trodde mormors var och plötsligt säger tilla: "Nej men här e hon ju!!" Ni tycker säkert inte att de e kul men vi började skratta som galningar!! (hoppas du skrattade med oss mormor!) :P
Efter en låååång biltur i snöovädret där ja fick vara chafför var vi hemma i lilla thn igen. Då blev det promenad i snön med pernie bernie och senare kolla filmen "a lot like love" med tillis (gillade de smeknamnet haha).

Idah har jag inte gjort så mkt. Gått ut och gått, packat och fixat, badat och tagit det lungt. Imorn blir det: Packa, recept, kolla jätten, laga mat, vaccinera mig, hälsa på farfar, handla, träffa biffi? sen får vi se :)

Nu ska ja ligga och läsa lite och sen somna gött i min lilla skrubb ;) Natti Night PUSS

Jag tänker på dig. Du betyder mkt för mig och du ska bli bättre snart. Du MÅSTE.


RSS 2.0