WIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! NR 2 :D

Hahha japp nu sitter jag här igen och imorn bär det av till Thailand! Fan vad lyckligt lottad jag känner mig! :D Är (som ni förmodligen förstår) otroligt glad idag med, om inte ännu gladare!! Så ni kan väl bara ta och kopiera det som jag skrev i förra inlägget och dubbla det med tusen så får ni nog hur glad jag är nu :D :D :D :D Bara otroligt trött, ser suddigt (kattens hårbollar i ögonen) + jävliigt ont i höger armen! Tog dumma svin sprutan idag och kan i princip inte lyfta armen... Hahahaha men va fan lina sluta klaga nu du ska ju till thailand IMORRN!!!!!!!!! (det hjälper faktiskt att prata med sig sj ibland).

Men som sagt igår kväll kom jag hem från Egypten... ca kl. 23.00 var vi hemma i thn igen :) Kändes faktiskt väldigt skönt och komma hem (kan ju bero på att man ska åka iväg igen två dar efter men ändå) även fast det regnade och var bajs kallt så var det otroligt skönt att sova i sin egna säng igen! (har kommit på att jag verkligen ÄLSKAR min säng, vet inte hur jag ska klara mig utan den i usa...får nog bli att skicka med den på flyget). Resan till Egypten var mkt intressant och inte alls som länderna jag tidigare varit i. För det första var det sand överallt, kanske inte så kontigt eftersom egypten består av 96% öken haha. Massssssa jobbbbiga araber som var hur tjötiga som helst! (mkt värre än turkarna som t.o.m dom e jobbiga) Alla ville att man skulle köpa deras grejer och försökte med olika knep lura in en i deras affär: "Jag har ett födelsedagskort från sverige, kan du översätta det åt mig?" och så var det ju hur många affärer som helst på varje gata o alla körde med samma metoder så till sist ville man bara sätta öronproppar i öronen och bara gå förbi dom. Sen så ville ju självklart många gifta sig med mig och syrran. En ville ge 20 kameler för mig och en ville ge en sketen kyckling som jag skulle få äta på bröllopsfesten, nej tack!!

Men vi gjorde också två utflykter den ena på en snorklingtur i röda havet och den andra till kairo. Snorklingturen var jätte kul. Vi åkte först i en "ubåt" och såg massa fiskar och koraller (bilder på detta när jag får tid), det var lättare för farfar och mamma som inte ville/kunde snorkla från båten. Men det gjorde iaf vi andra och det var jätte kul! Alltid kul att snorkla tycker jag och sen satt jag och tilda och sola på båt däcket, härligt :) Kairo resan var också jätte kul, lite lång kanske och lite för mkt buss åkande men utan den resan hade man missat nått. Vi besökte bland annat egyptiska museet och så självklart pyramiderna! Det var verkligen det häftigaste och vi gick in i en till och med! Fick gå hukad i en jätte trång gång, det var svårt att andas, varmt som fäen och paniken kom sig faktiskt lite krypande ett tag! Men coolt att säga att man varit inne i pyramiderna ändå! :P Annars har vi bara solat och badat och haft det gött :) En helmysig semester med familjen kan väl sammanfatta den som bäst. :) (får la skriva lite mer utförligt om resan när jag har tid).

MEN IMORN bär det av mot ett lite, lite större ÄVENTYR!! :D Herregud va stört kul det ska bli! Men nu ska jag spendera lite kvalitetstid med syrran innan jag dra iväg. Skriver nog ett inlägg imorn innan det bär av :) PUSS HAJ :D


WIIIIEEEEEEE!!!!!!!!! :D:D:D

Sitter här och skakar av lycka så glad som jag e! Asså seriöst jag skojar inte!!! Är helt sjukt förväntansfull, glad, nervös, pirrig, stirrig, illamående haha aa listan kan göras längre!! Är såå SJUKT nöjd med livet just nu, ÄLSKAR DET! Om 5 ½ timme är det dags att sätta sig i bilen och dra iväg till landvetter! Det är helt sjukt vilken jävla lyckokänsla jag har just nu (haha okej sorry om jag upprepar mig). Jag har tänkt att vara upp ända tills vi åker, vilket är klockan 4.00. Det tror jag att jag klarar gallant för jag är verkligen inte det minsta trött och det kommer jag antagligen inte bli heller.

Jag kan ju tillägga att jag känner mig inte såhär glad bara för att jag ska till Egypten. Klart det är en del av de men sen är det ju självklart THAILAND och sen USA :D:D:D Jag ser så himla mkt fram emot detta stora nya äventyr så jag tror ja exploderar!! Och det börjar NUUUU!

Okej nu kanske ni tror att jag överdriver lite men de gör jag verkligen inte.. Skriver precis hur jag känner just nu men det är väldigt svårt att få ur det ur fingrarna så att det blir precis så som man känner... Men jag är iaf glad, mkt glad, finns egentligen inget bättre ord för det.

Inte packat klart än faktiskt (vet inte vad som hänt med mig, något fel e de!) så det måste jag ta tag i nu. Sen vet jag inte om jag ska träffa Mikael, den som lever får se. Om jag inte hittar på nått att göra skriver jag väl ett (eller två) inlägg till innan jag åker. Om inte, får ni ha de så underbart här hemma i regniga Sverige medan jag solar i soliga Egypten! :) Får välse om det blir nått inlägg därifrån, känner att jag måste börja ladda upp lite bilder på min blogg så att den blir lite roligare, får se om jag hinner med detta :)

Hej då regniga Sverige. Hej soliga och varma EGYPTEN!! :D PUSS OCH KRAM :)

Ps. Pernie bernie lycka till med packningen ;) Längtar till nästa lördag :D Glöm inte new moon biljetterna! Ds.

GLAD, GLAD, GLAD!

Tänkte hänga på "temat" från förra inlägget så idag fick det bli glad, glad, glad ist. Och det är jag ju så de passar ju perfekt! :D Familjen vill tacka JA till mig och detta gör mig överlycklig!!! :D:D:D För jag känner verkligen att detta är helt rätt familj för mig och det gör mig så himla glad! Känns jätte skönt att få allt avklarat innan jag drar iväg :) Men ändå känns det konstigt att jag tänker välja den första familjen som jag får. Men kan ju faktiskt inte tacka nej när det känns såhär.. då hade jag ju varit dum! Så där var den STORA händelsen i mitt aupair liv :)

Nu till verkligenheten här och nu! Här är listan jag skrev i förrgår, tänkte bocka av det jag hunnit med så jag har koll på vad jag har kvar:

-Jul på Lisseberg. (stängt, får se när ja kommer gå på de igen, konstigt!)
-Vaccinera mig (?) (kolla imorn med farfar!)
-Packa Thailand. (halvt)
-Packa Egypten. (klar idag)
-Fixa ICA kortet. (KLART! kortet kommer om några dar)
-Kolla med familjen om dom vill ha mig. (KLART! skicka mail tillbaka)
-Fixa alla papper till CC. (När? bajs)
-Lunch med fiffi. (KLART) 
-Städa mitt rum så att jag kan pynta när ja kommer hem. (IMORN) 
-Pepparkaks och lusskatts bakning. (KLART)
Tillägg:
-Åka till siba. Köpa bikini+tshirt.
-Träffa Mikael.
-Kameran!

Japp jag kan ju säga att det blir en stressig dag imorn. Får nog gå upp ganska tidigt. Men det ska bli sååå skönt att komma iväg till solen och VÄRMEN!! Äntligen :) Ne nu får jag väl ta och ta tag i allt om jag ska hinna med en lång promand innan kvälle är slut med.

Ha en fortsatt trevlig kväll. PUSS :)

Wait for you.

Den här låten lyssnade jag asss mkt på förra sommaren när jag var i turkiet två gånger på en sommar :P Och med tanke på Turkiet så är det ju inte dit jag ska på torsdag, utan det är ju EGYPTEN såklart!! Bra att pernie håller reda på mig :P Vet inte vrf jag snöat in mig på turkiet, har varit där för mkt nu det senaste helt enkelt!! Så om tre dagar bär det av till egypten! :D :D :D

Tillbaka till låten igen.. Får hur mkt minnen som helst när jag lyssnar på den. Tänker på Turkiet och allt som hände där haha xd SJUKT! Sen kan man ju inte låta bli och tänka på saker som händer här just nu... Kanske sitter om ett år och lyssnar på den här låten och tänker tillbaka på den här tiden då ist. Man vet ju aldrig vad som händer! Den som lever får se helt enkelt! Men kan ju inte direkt ljuga och säga att jag inte dunkar huvudet lite i väggen och frågar vrf jag ska åka iväg ett år när det är såhär.. Men samtidigt är det ju verkligen det jag vill! (FÖRVIRRAD) Jag blir ju hur glad som helst när jag får ett mail från familjen och jag verkligen känner vad rätt det är när jag tittar igenom fotona på dom! Jag frågade en nuvarande aupair vad hon tyckte at jag skulle göra och hon sa att jag skulle gå på magkänslan och det är precis det jag tänker göra! Tror jag har bestämt mig nu. Om familjen säger ja så gör ja med det! GAHHH!!! HAHA men fan va kul! Detta är bara början på ett äventyr, mitt äventyr!!

Får berätta senare vad som hänt i helgen för det hinner jag inte med riktigt nu. Måste fixa mig och grejer, berättar mer sen.

PUUSS Haj :)

2 VECKOR KVAR!! GLAD :D

Ucsh vad jag är glad just nu!! Känns verkligen hur bra som helst! :D Om två veckor är jag och pernie påväg till Thailand i EN MÅNAD! Så jävla UNDERBART! På torsdag åker jag och familjen till Turkiet, ÄNTLIGEN! Och det känns som att jag har hittat min framtida familj som jag ska bo hos under ett helt år! :D Jag kan verklugen säga att livet leker!

Ett väldigt glatt inlägg blev det men det är ju meningen för det är just så jag känner mig just nu! STÖRT GLAD! Men nu ska ja hjälpa Tilda med pappas present och ikväll hoppas vi på myskväll med lussekatts bakning (blev inget igår för arbetsnarkomanen skulle jobba!). Skriver mer sen!

Hare gött :)


Ett steg närmare USA?!

Pulsen har inte lagt sig än kan jag lungt säga!!! Pratade med familjen och HERREGUD vad nervös jag var! Men nu är det gjort och det känns väldigt skönt!

Men nu vill ni väl säkert höra om vad vi pratade om :) Först när det ringade höll jag på att få hjärtstillestånd.. Jag sprang in till sovrummet för att ingen skulle höra mig och sen svarade jag "hej det är Lina", smart! Först trodde jag att det var mamman i familjen men det var tydligen nån från CC i Boston som skulle koppla mig till Laura (som mamman heter). Sen kopplade hon vidare mig till pappan också, som heter James. Jag frågade mina frågor med en ganska stammig röst kan jag väl säga :P Sjukt nervös var jag och det sa jag till dom med. Fick prata med lillkillen i familjen också som lät sjukt gullig och verkade som en riktig liten busunge! Men kul och få höra han iaf :) Dom sa bla. att jag skulle få tillgång till deras bil, att jag är ledig ganska mkt och att jag är ledig en hel vecka var sjätte vecka, gött! :D Sen att jag kommer få bo på fjärde våningen (låter som att huset är jätte stort!) och att jag får ta hem vänner och att dom gärna vill träffa min familj! Efteråt när vi lagt på fick jag typ värsta glädjeruset och hoppade upp och ner hela tiden! Just nu känns det sjukt bra alltihop :D Sååååå GLAD :D:D Inte säkert att det blir denna familjen men nu känner jag verkligen att det är detta jag vill göra!

Nu ska mamman skicka bilder och deras nuvarande aupairs mailadress så att jag kan prata lite med henne med :) Så nu får vi bara se vad som händer. Kommer hålla er uppdaterade om allt :D Nu ska jag förhöra tilda på hennes läxa. Imorn blir det lussekatts bakning med pernie och sen Gbg med syster, toppen dag! :D

Sov gott och ha en fortsatt trevlig kväll :) Pussis!


TVÅ TIMMAR KVAR!!

GAAHHHH! Hahahah egentligen är jag nog inte så nervös egentligen! Men det är ändå helt sjukt att dom ringer snart! Hoppas att de går bra bara :) Hör självklart av mig när samtalet är avslutat och berättar hur det gick.

Nu ska jag skriva manus till min aupair video haha. Önska mig lycka till med samtalet!

Take care sålänge :)

Om en vecka bär det av mot nya vidder!

Japp om vecka lär jag väl säkert sitta här och skriva ett sista inlägg innan vi drar iväg mot egypten! Ska bli så underbart skönt att komma iväg nu, har väntat en hel evighet på detta! O få bada och sola igen fan vad härligt det ska bli!! :D

Har precis sett det sista true blood avsnittet för säsongen :( och denna gången kan jag inte snacka med becka om hur det slutade, vad som hände och hur det gick för sookie och bill, konstigt! :P men nästa avsnitt skulle inte börja förrän i slutet av februari så hoppas jag kan kolla på det i USA :) Aa skit! IMORN ringer dom! Blir bara mer nervös hela tiden men jag tror allt att det kommer gå bra. Bara jag håller mig lugn och inte stressar upp mig.

Idag har jag fått lite mer grejer fixade än vad jag fick igår iaf :) Fixat lite med musiken med pernie hos madde (ska fixa ännu mer), handlat det mesta som stod på min inköpslista till thailand (bara bikini underdel och kamera kvar) och varit på mammas jobb och kopierat grejer till pappas present :) Det går framåt vill jag lova! Jag har också tagit ner all min packning till vardagsrummet och lagt allt på "packningsbordet" (vi lägger alltid upp alla våra saker där innan vi åker på semester). Så imorn ska jag ägna hela dagen åt "aupair planering" :) Blir nog finemang det!

Förresten så har jag och tilda bokat biljetter till "2012" till på fredag :) Efter tilda slutat skolan ska vi dra ner till Gbg och äta thaimat, kanske shoppa lite och gå på bion i bergakungen! Ska bli jätte mysigt att komma iväg med syrran lite :) (detta var egentligen hennes julklapp förra året, bra stora syrra man är!) Just det pernie, är du på att baka lussekatter på fredag? Det skulle vi ju fixa ;) Haha det är nog smartare att fråga på telefon men men!

Har också fattat ett bra beslut idag. Äntligen! Okej jag vet att man inte ska säga A utan att säga B men jag bara kände att jag verkligen behövde skriva att det var ett bra beslut för att övertyga mig sj, så tyvärr blir det inget B..

Nu tänkte jag snart krypa ner i min sköna säng. Får se om jag ligger och vänder hela tiden ikväll igen som jag gjort de sista två nätterna.. Kan inte sova på typ en timme, mkt ovanligt för att heta Lina som vanligtvis brukar somna ganska fort. Har väl för mkt att tänka på helt enkelt :P Och det är inte det att jag inte tycker om att tänka, för det är väldigt kul att fantisera sig bort (jag är väldigt bra på det också :P). Men det är inte kul när man inte kan somna, hatar det! Så igår låg jag och stirrade in i väggen och tänkte vit vägg, vit vägg, vit vägg tills jag tillslut började räkna får!! xD kommer inte ihåg om jag somnade direkt sen eller inte men förmodligen gjorde jag det :P

Japp där kom det en lång utläggning om hur det går när jag ska gå och lägga mig! haha.

God natt på er! puss :)

HJÄLP!!

Igår när jag gick in och kollade min mail på kvällen så såg jag ett mail där det stod: "You have a match!". Jag fick en klump i magen och skyndade mig för att se vad det var för en familj. Då var det familjen Daron som jag hade blivit matchad med förut men som hade försvunnit. Jaha tänkte ja, har det blivit nått fel nu då eller?! Men senare på kvällen så får jag ett MAIL av mamman i familjen!!!! Hon sa att dom gärna ville prata med mig så om jag var intresserad så skulle jag höra av mig om när vi kunde prata på telefonen! Så på torsdag kväll kommer jag förhoppningsvis få ett samtal från USA! GAHH!! Blir ju galet nervös!! Tänk om jag säger fel? Tänk om jag inte kommer på nått och säga? Tänk om dom inte alls tycker om mig? Många frågor som snurrar men jag har faktiskt bestämt mig för att inte ta det så allvarligt. Om vi tycker om varann så gör vi det, om inte så kommer en ny familj dyka upp.

Men hjälp vad nära det känns! Men ska försöka ta en dag i taget ist och tänka att det är långt kvar till feb, för det är det ju faktiskt :P Men det är faktiskt ganska kul det här med matchningen, om man får en familj vill säga :P Ne nu ska jag gå ner och ta en ipren och glo lite mer på tv:n.

Krya på dig till mig, o alla andra sjuka därute :) Pussis!


Slödag/sjukdag...

Idag har jag absolut inte gjort något alls. Bara legat i soffan med täcke, halstabletter och pepparkakor! Och så sovit lite då och då... Idag hade jag feber, inte mkt men ändå så jag kände att jag behövde ta det lungt så att jag tillfrisknar fortare. Så hoppas att detta var min enda sjukdag för som sagt så har jag mkt att göra just nu! Skulle hunnit med lunch med fiffi och åsa, fixa musik till thailand med pernie, och kopiera grejer på mammas jobb så det får vi skjuta upp till en annan dag.

Fick iaf klart det mesta med packningen igår så det kändes bra. Tänkte komma med lite "uppdateringar" om Thailand nu när jag inte har nått bättre för mig ;) Detta är kvar att köpa:

-Schampo, balsam, tvål, deo
-Bikini underdel (svart)
-Solskyddsfaktor (vilka?)
-Body lotion
-Batterier
-Sax
-Våteservetter
-Undervattenskamera (?)

Tror det var allt! :P (pernie, nått mer?) Sen gäller det bara att bestämma vilka/hur många linnen och klänningar man ska ta med sig. Det kommer bli det jobbigaste kom jag och pernie fram till! Pappa har mailat deras vänner som dom fick nere i Thailand när dom var där och kollade lägenhet och dom har fixat massa till oss! Det kommer stå en chafför och vänta på oss vid flygplatsen och sen kör han oss till vårat hotell där vi ska bo dom första nätterna. Hotellet ligger nära där vi tänkte köpa lägenhet och ligger utanför Rayong och nära Koh samet som ska vara en jättefin ö. Det som är så himla bra är att vi typ bor gratis på hotellet, behöver bara betala vatten och el, så där tjänar vi in lite extra pengar ;) Längtar sååååååå mkt nu! CAN´T WAIT!!

Så det känns som att jag börjar få koll på thailand nu. Stressar mig inte lika mkt över det längre så det är skönt. Och till egypten är det ju bara packningen så det ska allt lösa sig :) JAG SKA UTOMLANDS I EN MÅNAD OM TYP EN VECKA!! LYCKLIG SÅ JAG SPRICKER! :D

Jag lever på vitaminer och honungsvatten!

Japp så sant som det är sagt. Just nu sitter jag med ett vitaminglas i handen och när det är upp drucket blir det honungsvatten. Snacka om att jag kommer springa på toa idag :P haha. Men jag får inte bli sjuk nu... har så mkt som jag vill och MÅSTE göra och det orkar jag ju inte när jag är sjuk, typiskt!

Men idag tänkte jag ta ett seriöst tag i packningen så att blir näst intill klart, får väl se hur det blir med det. Sen ska ja träffa becka snart!! Imorn åker dom iväg och vem vet när jag får ser dom igen? Känns konstigt när alla drar iväg. Jag känner att jag skriver ganska samma grejer hela tiden får ta och sluta med det. Då är det ju inte så kul att läst direkt :P Men nu ska jag gå ner och sätta på te vatten och förhoppningsvis ringer pernie snart, du kanske ser detta nu?:P

Hare gött pussis :)

Förskylt... och farsdag :)

Jahopp då va man förskyld då, typiskt! Sitter med munnen full med halstabletter, har tagit massa vitaminer och te med honung i! Ska verkligen inte bli sjuk! Just nu håller jag och tilda (min syster) på och hitta massa snygga bilder på pappa som vi ska göra ett fotokollage av till när han fyller 50 :) Det är ett jävla jobb kan jag meddela men ändå kul att gå igenom massa kort. Idag är det farsdag, grattis älsklings pappa :)

Igår var en väldigt bra och rolig kväll :) Jag och pernie såg störda ut precis som jag lovade haha :P Men det var lite kul, elin och alexander slog vad om vi skulle hålla ihop hela kvällen och det vadet sabbade jag såklart för att min blåsa är för liten haha! Sorry pernie ;) Men det var iaf mkt trevligt, men sorgligt. Ska träffa becka imorn iaf så det är tur! Kommer bli konstigt när hon åker.. tur att jag med gör de snart :)

Nu ska jag återgå till kortrensningen, hörs sen! ;)

Snurrit..runt, runt, runt

Haha aa det är väl så mina tankar går just nu. Aupair, thailand, egypten, pappas födelsedag, reseledare, "problem" haha aa listan kan göras lång! Har bara väldigt mkt och tänka på just nu så det blir lite mkt, föör mkt, håller på att bocka av saker från min lista nu får se hur det går.. så nu håller jag på att rätta till mitt aupair brev.

Just det dålig (?) nyhet på aupair fronten. Familjen ville inte ha mig haha, dom var borta när jag loggade in på min sida idag. Hade nästan väntat mig det eftersom dom inte hade ringt än och jag kände mig ju inte sådär jätte säker på dom heller men det känns ändå lite små tråkigt, eller konstigt eller nått sånt :P Men nu är det bara och ta nya tag! Hoppas på att få en perfekt familj nästa gång! Så nu ska ja lägga mer krut på ansökan och video! :)

Nu ska jag finslipa lite till på brevet sen funderar jag på att ta mig ett bad innan pernie kommer. Ska klä ut oss tillsammans haha får ta kort på oss sen, vi kommer se störda ut :P Vet inte riktigt vad ja ska skriva mer. Idag har jag vart på systemet med mamama och pappa och sen varit på överby och köpt farsdags present till pappa, sen hem och fixa mat- fisk med potatismos :) o nu sitter jag här. Så nu får jag skärpa mig så att det blir något gjort!

Trevlig lördag :) Pusselipuss :)

Fredagsmys!

Jaha snart var denna fredagen över med.. fort går de! TRE VECKOR KVAR TILL THAILAND insåg jag precis, herregud! Fan va skönt det ska bli!!

Fredagen var iaf mkt lyckad och mysig. Jag hämtade upp becka vid sju tiden och sen åt vi kycklingspett med jordnötssås och ris, gottit! Sen blev det lite idolmys och sist men inte minst, efterrätt! Choklad fondue med massa frukt och gott och en spännande film på de, pricken över i! Så jag tycker att det blev en bra avskedsmiddag, tack becka för en trevlig kväll!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte.. är trött men orkar inte gå ner och fixa mig, nackdelen med att bo på övervåningen haha! (fan vad jag är lat). Imorn ska jag på avskedsfest hemma hos bogren med asien tema så vi ska klä ut oss :P ska bli mysigt! Jag avslöjar inte vad jag ska klä ut mig till men kanske kommer en bild imorn :) Så nu ska jag ta mig nerför trappan och sen sova gött i min sköna säng.

God natt :)

Hahahaha!

Haha aa bättre rubik kom jag inte på men om man skulle sammanfatta kvällen igår så skulle den nog sammanfattas så. Den var verkligen jätte konstig men ändå kul! Den började med "förfest" hemma hos pernie med tvspel och sen drog vi iväg till lippan runt nio för vi ville gå in gratis (arbetslös som man är) och då var det typ inga folk där! Så vi satt där och snacka och vek loppor i typ två timmar!! Hahaha. Men det slutade iaf med att det kom mkt folk och sen några danssteg i cowboybaren och "ölregn" (nån som tyckte de va kul och spruta öl över hela dans golvet). Så ändå en lyckad kväll, eller vad säger ni tjejor? ;)

Imorse vaknade jag av att de ringde på dörren vid typ halv tio. Då var de sotarn som inte skulle komma förrän typ elva som kom liite för tidigt så det var bara att öppna i morgonrock och precis nyvaken, vackert! Idag ska ja försöka få läsa klart alla aupair grejer och sen ska jag fixa för beckas avskedsmiddag, blir nog mysigt hoppas jag! Ska inte avslöja för mkt om hon läser här men kan berätta mer imorn :) Nu känns det som en bra ide´att ta en duch för att få bort all öl lukt så de ska jag göra nu..

Om nån fattar hur man designar sin blogg får den gärna höra av sig för jag fattar inte ett dugg... haha!

Haj :D

Svart...och mysigt...

Sitter och kollar ut genom köksfönstret, klockan är fem och det är redan mörkt.. Vintern är här (igår snöade de t.o.m!) och skit va fort det gått! Men det är ändå mysigt när de är mörkt så de är väl lite bra ändå!

Idag har de inte hänt mkt. Sov länge och så otroligt skönt så de blev ingen springtur. Nån som är förvånad?! Inte ja iaf :P Men har städat klart + städat mitt rum (kanske sista gången innan det bär iväg) för det är ju faktiskt bara TVÅ veckor kvar IDAG!!! :D:D Fan va grymt kul det ska bli!

Ikväll blir det lippan men innan ska ja hem till pernie en sväng :) Så ska nog ta och slänga in mig i duchen så jag blir klar nån gång! Ska kanske träffa mikael sen med men får se vad som händer. Blir nog en kul kväll hoppas jag, sugen på o dansa :P Imorn blir det avskedsmiddag för beckis :( Får se vad jag kan komma på för nått kul! Hon förtjänar iaf den bästa avskedsmiddagen!! :)

Ha en trevlig kväll! Pussis :)

HERREGUD!

Skit ja e lite sakis fortfarande! Jag har fått en matchning redan!! Helt sjukt nu fattar man verkligen att det händer, och ärligt talat blir jag väldigt nervös! Men de är väldigt positivt att ja redan fått en matchning! Är jätte glad :D

Familjen heter Daron och bor ca en timme utanför Washington. Dom har tre barn två killar och en tjej+ katt och hund så de låter ju riktigt lovande. Fick dock inte en så bra känsla när jag läste mer om dom men det är väl bara för att jag är lite osäker.. Får väl se hur det blir när jag får prata med dom, om ja får de! Men nu måste jag ju förbereda frågor och grejer, blev änna lite stressad nu!! Men väldigt lycklig att jag iaf fick en match, ja har ju inte ens lagt ut video eller ändrat någonting i min ansökan. Får nog sätta det som nummer ett på min lista nu så kanske ännu fler hör av sig! Jag är väl lite osäker pga av jag helst vill hamna på västkusten men de får jag absolut inte lägga för stor vikt på.. mkt viktigt!!

GLAD, GLAD, GLAD är jag nu iaf! Är väldigt stolt över mig sj för en annan sak med så just nu känns allt väldigt bra! Imorn blir de nog lippan på kvällen och innan de träffa pernie! Kanske blir lite thailand planering man vet ju aldrig ;) På morgonen ska ja försöka ut och springa om jag lyckas ta mig upp! MÅSTE gå upp! Sen måste jag städa klart med gjorde aldrig det förut..+ fixa aupair. Nu är det mkt saker som händer så nu gäller det att planera sin tid. Därmed inte sitta inne på datorn utan ta och läsa lite om aupair ist! Får nog bli det innan sängen kallar :)

Puss haj lingonpaj :)

If I never knew you...

Håller på att städar och lyssnar på disney låtar! O då hittade jag denna gamla godingen :P Blev jätte sentimental, var jätte längesen jag hörde den nu! Så det fick bli rubriken på dagens första inlägg. Som sagt så håller jag på och städar inte så vidare kul kanske men de måste ju göras och de blir iaf lite roligare när man hör lite musik i bakgrunden :)

Har också bakat en kladdkaka som jag och åsa ska smaska på sen när hon kommer. Vi tänkte ta en promenad och sen ta en fika med kladdkaka och varm choklad mysigt hehe :) Ne nu blev de ett kort inlägg skriver mer senare nu måste ja fortsätta städa och så kommer åsa snart!

Puss haj!

Vad händer med oss nu?

Sitter och lyssnar på joakim och joel, såå bra!! Tack för tipset pao :) Har inte så mkt o göra så tänkte att jag tar och skriver lite grann innan jag går till sängs. Just nu är det mkt blandade känslor hit och dit vet inte riktigt vad jag ska göra åt dom.. Men får hoppas att de löser sig snart :)

Jag kan ju berätta lite om mina resor tänkte jag, vart det bär av och så :) Om ca två veckor så åker jag och min familj till Egypten och ett ställe som heter Hurugada (stvaning?). Min sötaste farfar hänger också med så de ska bli riktigt kul! Det mysigaste är att planet avgår kl. 7 på morgonen så vi får åka från thn ca kl. 3 på natten, kommer bli precis som man va liten så de ser ja riktigt fram emot! Där ska vi iaf tillbringa en vecka, med sol och bad och förhoppningsvis en trip till kairo och pyramiderna (är ju faktiskt ett måste!). Och såklart ska vi fira pappas 50 års dag! Hemåt bär det av den 26 november och den 28 är det destination THAILAND som gäller!!

Thailand, thailand, thailand snart bara tre veckor kvar!! (men ska inte längta för mkt då går de för fort). Jag och pernie blir de som drar iväg på en 25 dagars resa "to the paradise"! Där har vi tänkt att besöka Bangkok, Koh samet, Koh samui, Koh pan yang, Koh tao mm. Ska bli helt GRYMT kul!!! Berättar mer om detaljer och sånt senare :) Kommer nog bli en hel del text om dessa resemål och förhoppningsvis massa bilder! Ska bara försöka lära mig lite mer om hur allt funkar med bloggen och allt! Är ju inte ett datageni direkt men de ska vi nog lösa!

Imorn blir de till och gå upp tidigt för kl. 8 hämtar pernie mig för då ska vi åka o ta en simtur :) inte utomhus haha, (även fast de kanske hade varit ganska uppfriskande) men de blir faktiskt i inomhus bassäng. Man vill ju inte dra på sig nån förskylning nu när man ska utomlands och grejer. Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda nått kul händer de väl alltid. Har faktiskt planerat in en grej som inte är så kul, men ni får hålla tummarna för mig! (eller rättare sagt pernie för hon är den enda som läser, tror jag? :P)

Nu hade jag tänkt att läsa lite i guideboken om Thailand så att ja kan lämna över den till pernie ett tag sen :) Så där avslutar jag för idag och önskar en god natts sömn.

Schlafe gut pussis :)





Kallt!

Inkommen från promenaden och har kommit fram till slutsatsen att vintern har kommit haha! Skulle nog tagit på mig lite mer än va ja gjorde, har lite svårt att skriva nu kan ja säga, väldigt stela fingrar! haha. Men de va ändå mysigt med fullmåne o grejer så får se om man kan sova.. Tänkte bara göra ett kort inlägg för nu så bär de av mot tvn en sväng och lite mat i magen som ja nyss handlade på willys :)

Sen får vi se vad de blir skriver säkert mer sen tycker de e riktigt roligt!

Hajs så länge :)

Jahopp!

Då har jag äntligen fått tummen ur röva att starta en blogg! Det e faktiskt något som jag gått o tänkt på en hel del men aldrig orkat ta mig tid till att göra för att jag inte kände att jag hade så mkt kul att skriva om. Men nu har jag faktiskt en hel del att skriva om så då passar det ju asigt bra att starta en blogg ;) För faktum e att just nu händer det en hel del saker i mitt liv som jag tyckte skulle vara kul att skriva om:

För det första: 19 november- Egypten med familjen!
För det andra: 28 november- THAILAND med pernie :D
För det tredje: Februari- USA i ETT helt år! SJUKT!

Så som ni ser, en hel del att kunna skriva massa roliga saker om. Anledningen e egentligen att jag ska ha bloggen till att skriva om allt som rör aupair: matchningsprocessen, alla tankar och känslor, familj osv. men jag kände att jag lika gärna kan ta med mina underbara resor som ja kommer få uppleva för de e också en del av min resa mot USA. Jag ser faktiskt jätte mkt fram emot att börja blogga nu, ska bli kul o se om nån läser den också :P Men detta får iaf räcka sålänge så kommer jag berätta mer om alla resor och allting lite senare. Nu blir de en kvällspromenad i kylan så de e bara att ta och pälsa på sig och ge sig ut! Snart kommer man ju till värmen så får ju passa på lite :P

Ha de gött sålänge! Puss puss haj :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0