Excited!

Hahaha ja känner mig som ett litet barn som ska iväg på semester :P ser verkligen jätte mkt fram emot imorn! Har packat det mesta nu på kvällen tror ja. Har väl säkert glömt nått som vanligt! Men det löser sig. Ville bara slänga iväg ett sista inlägg innan jag däckar i sängen :) Hoppas att ni har det bra där hemma, ja tänker på er! Hoppas ni inte blir avundsjuka när ja säger att de ska bli runt 25 grader i helgen hehe :D

Ne nu måste ja sova! Upp tidigt imorn :) PÖSS!

Holy smoke!

Haha michael säger de heeeela tiden och oh my gosh, så sött när han säger de :) Idag har det varit en lååång dag med båda ungarna hemma, kasst väder och en trött lina som inte hittar på så bra saker att göra. Men det blev iaf lite fortbyggande! Det tycker ju till och med jag är kul hehe ;) Och sen så gjorde jag smaskig lunch till dom, eller INTE! Jag gav dom "spagettios", som är köttbullar eller korv med makaroner på burk som man bara värmer i mikron haha lätt och smidigt! Men det luktar och ser typ ut som spya... Jag fattar inte hur de kan älska de, ucshie!
Hade ett bra samtal med min värdmamma idag med. Vi pratade om alltmöjligt men kom in på lite att ja fof har hemlängtan och grejer och då sa hon att vi vill ju att du ska stanna så länge som du vill men vi blir inte arga på dig om du skulle vilja åka hem eller så! Inte för att ja trodde att dom skulle bli de men det var så sjukt skönt att höra henne säga det! Så nu känns det verkligen 10000 gånger bättre :D

Så här kommer lite uppdatering om min vecka som jag ser jätte mkt fram emot :D
På onsdag åker jag, min värdmamma, kidsen, min värdmammas syster, francie och hennes son till push gardens (?) ett nöjesfält i williamsburg och stannar där till på torsdag :) Ser jätte mkt fram emot det. På fredag är det brens birthday så då blir det något annat skojsigt. På lördag är det brens birthday party så då ska jag blåsa ballonger hela morgonen haha! På kvällen blir det förmodligen middag och bio med jossan. Ska äntligen få se the last song!! :D Och på söndag är det påsk och middag hemma hos min värdmammas föräldrar :) MYS! Fullspäckad vecka som vanligt här borta och bara TRE VECKOR KVAR TILL MEXICO!! CAN´T WAIT!! :D:D:D:D

Jag vet att ja e tråkig med bilderna men de kommer snart igen! Nu: sova!! PUSS!


Veckans citat

"Vägen är viktigare än det som fick dig att gå den"

Ja har tänkt att lägga ut ett sånt här varje vecka från och med nu. Det kommer från en kalender jag fick från min moster i julklapp och som jag sedan tog med hit. Och på något konstigt sätt har många av dessa citat lyckats stämma in med precis hur jag känner just den veckan. Kul eller hur? Får väl se om det stämmer in på er med ;)


Hej hopp alla glada! :)

Yes denna veckan har inte varit min bästa vecka här borta men känns som att det håller på att vända nu :) Fick pratat med min älskade farfar idag på skype så då blev jag superduper glad :D <3 Fick även se mitt rum! Haha ja saknar det faktiskt. Och så snackade jag självklart med in galna syster som alltid får mig på bättre humör :) <3

Igår träffade jag jossan i waldorf. Va skönt att få prata ut om alltmöjligt. Plus att Vi åkte runt och flummade, åkte självklart till coldstone och käkade mumsig glass (vi e typ stammisar där snart), åkte till target och sen innan vi visste ordet av va sandra och gänget redan framme! Då drog vi till applebees och åt god mat. Sandra fick ett helt glas isvatten över sig från servitören xD Han skämdes as mkt och sen sa han att det var hans första kväll, ahha vi tyckte lite synd om han! Och sen blev det bowling :D Ja kom faktiskt tvåa haha. Vi hittade på hejarramsor till alla och jag höll på att skjuta sönder banan hahah. Bilder kommer senare!

Nu ska ja städa mitt rum medan jag lyssnar på joakim och joel :) Sen blir det scraapbooking och marabou! Kände för en slapp kväll ikväll :)

Här e en bild på mitt hus :) Inte så dåligt vah? ;) Ja gillart skarpt!


Mitt paket kom idag!! :D

Äntligen kom mitt paket från sverige!! SÅÅÅÅÅ glad blev jag!! :D Började till och med gråta så glad som jag blev haha. Har gått och väntat på det i snart två veckor och äntligen var det framme idag! Så nu har ja fått mina kläder och träningsskor (ingen anledning att inte ut och springa längre sa min värdmamma haha) och självklart marabou choklad, MUMS! Sen fick jag två brev från mamma och tillis så det är uppsatta på väggen nu :)

Jag vet jätte dålig uppdatering denna veckan men det ska vi försöka ändra på till nästa vecka :) Då är det spring break så då blir det nog nöjesfält och grejer+brens birthday+påsk så ja en hel del!

Ikväll har jag varit på bio med ungarna, min värdmamma och min värdmammas syster. Det var kul :) Sen kolla vi på en bra film nu när vi kom hem medan barnen sprang runt och lekte :P Nä ja ska börja göra min blogg lite mera rolig. Just nu e den bara tråkig. Men det är ett senare problem för nu är ju sjukt trött!

PUSS och god natt! Saknar alla...

Blä!

Känner mig verkligen inte på topp den här veckan! Måndagen med shopping med jossan gjorde mig dock glad+träningen på kvällen (därav den sjuka träningsvärken) men sen har det gått utför. Trött, sleten, slö, ont i halsen och bara bläig som bara ja kan vara... Nä nu får ja ta och rycka upp mig och sluta klaga men det är så ja känner! Nu blir det skypedejt med mikael :) Tror det kommer gör mig mkt gladare! Längtar till helgen och få umgås med tjejorna, då blir jag garanterat på bättre humör!! :) <3

Ska ta tag i mitt liv. Börjar imorn när jag inte börjar förrän klockan halv tre ;) Det låter som en bra plan! :D

God natt alla sötnötar! :) PUSS!!

Slappdag.

E trött och halvsjuk. Vill bara sova. American idol nu på kvällen gjorde mig lite glad iaf. Ville bara berätta att ja lever, nätt och jämt... världens träningsvärk från igår också!

God natt, saknar er alla därhemma! Kom och hälsa på mig snart!

Toppen helg :)

En mkt trevlig helg har det varit med sol, film, kak kväll och DC. Kan det bli bättre liksom? Här kommer en bild uppdatering från helgen :)

FREDAG:

Först åkte vi hem till Gabi (en tjej som är i samma aupairgrupp som jag e) och hade "bakkväll". Det var väl mysigt men mina och josefins "kakor" blev inget vidare. Vi stressade så vi höll på att dö innan vi skulle iväg. Så det blev en ganska lyckad annanspaj och en sjukt misslyckad kladdkaka! Yes mästerkockarna, det är vi de. Just de ja glömde ju berätta att vi nästan hittade rätt FÖRSTA gången och UTAN gps!!! Vad hände med oss i fredags egentligen?? :P

  
Efteråt blev det såklart lite flum på walmart.   Och vi lekte hemliga agenter haha. Vi misstänkte att vi skulle bli dödade av ett gäng killar som hängde på wendys och snodde våran möjlighet att köpa milkshakes haha!

Hihi :P

Efter detta åkte vi hem till mig :) Det var meningen att vi skulle se på en film. Vi började se på den men blev sedan för trötta och somnade ist. Har hänt en hel del gånger nu, skit trött här borta!

LÖRDAG:

Låter bilderna tala för sig själva. Kan bara säga en sak: Sol+ingen solskyddsfaktor=BRÄNDA
  







På kvällen blev det äntligen mitt efterlängtade new moon party! :D Det var mkt trevligt och jag och josefin försökte komma på vilka min värdmammas och hennes kompisar var av desperate housewifes :P Kom nog aldrig riktigt fram till vem min värdmamma var? Men iaf mkt kul att höra dom prata om allt mellan himmel och jord men mest massa skvaller! Sen fick vi också lära oss de två fulaste orden man kan säga här. The Nword and the Cword. Och vem håller inte på och säga de framför mina värdbarn idag? Hahaha jo josefin xD De va kul :P Och ja just de filmen! Den va jätte bra tycker ja! Mmmm längtar till den andra :D

SÖNDAG:

Sorry orkar inga bilder från cirkusen. Kanske en annan dag. Men det var jätte kul! :D Men scary! Trodde folk skulle ramla flera gånger! Det förstörde ju inte heller att de va en jätte söt clown med som kunde ha som lite ögongodis haha. Fick tyvärr inte se så mkt av DC men ska nog in dit nån gång nästa vecka. MÅSTE gå på urban outfitters!! Ska kolla om de finns i annapolis. :)

Ledig två dar i rad och jag funderar på vad jag ska hitta på haha. Får se vad jag kommer på. Blir nog lite inlägg emellan aktiviteterna :P Sov gott snart god morgon på er därhemma :)

SAKNAR ER! <3

En sak som slagit mig på senare tid är att undra om jag är för snäll? Detta tål att tänkas på. För från och med nu ska ingen mer få köra över mig så de så!


Helg och jag är lycklig!

Sitter och väntar på duchen. Ikväll blir det som sagt new moon party, hoppas verkligen att jag inte blir besviken! haha :P

Idag har jag och jossan varit ute på en liten tripp. Vi åkte först till safeway och köpte jordgubbar och oreos och sen drog vi oss till solomons island för en picknick vid havet i SOLEN! Såååå härligt! Tog en hel del bilder som ni förmodligen kommer få se imorn, så håll ut ;) Självklart så brände vi ju oss med och blev jätte röda haha. Men det hör ju till :)

Innan middan blir det nog en promenad med barkley och får väl se om vi kör "hundtricket" eller inte haha ;)
Ha en super lördag allihop! En extra tanke går till tillis och fridis på deras maskerad. Önskar jag hade varit där flickor! Saknar er! <3


Jag gillar torsdagar!

För då är det snart fredag, och helgen är påväg! Och helgerna här borta kan jag säga är långt ifrån tråkiga, utan alltid fullspäckade med planer!

Så här kommer en uppdatering om vad som händer denna helg:

Fredag: Jobb från halv nio till två! :D Sovmorgon+sluta tidigt, i like!
Sen safeway med jossan och skaffa bakgrejer. Hem och slänga ihop ingredienserna och sen iväg till en tjejs hus på "bak aupairmöte" ;) Ska baka massa kakor är det tänkt! :) Sen ska josefin sova hos mig.

Lördag: Låååång sovmorgon. Maybe waldorf? Och på kvällen är det äntligen dags för NEW MOON party ;) Ska äntligen få se filmen! Ska bli såå kul! Josefin förmodligen sova här...

Söndag: För på söndag ska vi på cirkus inne i DC! :) På kvällen skype dejter :) Yes fullbokad som ni ser!

Min dag har idag spenderats mest ute (tror jag bränt mina läppar haha!). Först frukost (som ni redan vet), sen promenad, sen playdate i våran lekpark med michaels flickvän kate ;) Va så gulligt för från ingenstans så sa hon: "I love you" och michael bara: "I love you to" soooo cute! Bilder på min lilla söting kommer inom kort! Sen var jag ute hela eftermiddagen med pojkarna och barkley, mys!

Nu ska jag nog kolla lite film innan jag somnar. Såå himla trött! Men här kommer först lite bilder på mitt rum :)


Här är min så kallade "foto byrå". Så ni får gärna skicka foton eller brev som jag kan sätta upp här. Skulle bli jätte glad!!! :D Tillis som du ser så ärdu och jag där och så självklart din bok som jag fick av dig i 18 års present! <3 Så mer foton tack!! Fråga bara efter min adress :)

Här är mitt scraapbook skrivbord! :) Med utsikt över hela området så fint! :)


Yes here is my twinzice bed!! Hahahahaha :P Pernie kommer du ihåg när jag sa att åh jag ska få en jätte stor säng i USA! Haha aa som du ser så hade jag lite fel om storlekarna! Jag har en mindre säng än hemma haha!


Barkley!Han e verkligen as söt! Men störd! Har tänkt på att lära han bli rumsren... Funkar det när hunden är 1 ½-2 år??


SOMMAR!!

Solen lyser och det gör mig lycklig. Sitter ute på "altanen" och äter frukost. Den består av macka med ost, flingor, sunny D med is, banan och JORDGUBBAR!! :D Lycka! Tänkte sitta här och lyssna på joakim och joel och njuta av min frukost och sen ta en snabb promenad i det fina vädret :)

Skrev egentligen detta bara för att göra er avundsjuka haha ;) Mer uppdatering om helgen sen!

PUSS!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!!! <3<3

Min bästaste lillasysteryster fyller 18 år idag! (imorn, det är inte den 16 mars här än) Och jag kommer inte vara hemma och fira henne! Sjukt konstigt, men du vet att jag finns där med dig hela tiden! Ja älskar dig mer än du kan ana!

FÖR JA HAR VÄRLDENS:


SNYGGASTE


VACKRASTE

  
KLANTIGASTE            GALNASTE          ROLIGASTE


SÖTASTE


HÄRLIGASTE

SYSTER SOM FINNS!!! <3<3 Du e bäst och ställer alltid upp för mig! Imorn eller iaf snart väntar en liten överraskning, hoppas du tycker om den sötis! Vi ses snart tillis, saknar dig som tusan! DU är mitt ALLT!


Saknar dig.

Ja saknar dig som fan. Men känns bra att få prata med dig, det gör mig alltid mkt gladare! Jag blir så sjukt glad att jag har en vän som dig! Och jag vet att den vänskapen aldrig kommer försvinna. Skypedate varje söndag nu då eller vad säger du? ;)

God natt, nu blir det johnny depp innnan sängen. PUSS! <3


Super lyckad mys helg! :)

FREDAG:


Flumigt i sandras rum! IGEN! ;) (Jag ligger i sandras säng på denna bilden och det är den skönaste säng jag någonsin legat i! Asså ja skojar inte! Blir jätte besviken när ja kommer hem till min sket säng... :(

  
"Kasta sig i soffan" flumkort! Snöggt! Och ont!  Världens sötaste hundvalpar! Vill bara äta upp dom!

 
Världens godaste glass! Med oreos i ;) Josefin ser någon snygging utanför fönstret haha!


På fredags kvällen blev det att åka in till clarksville och köpa tacos och fruktsallad! :D Yummie!


Självklart lite flumkort där med ;) Grattis jossan! Det blev en pojke!


Här sitter vi och väntar på jessica och amanda. Vi bestämde oss för att skrämma dom och släckte ner hela sandras hus och sätte oss i vardagsrummet i soffan och väntade på dom. Sandras hus ligger typ mitt i skogen och det var sket mörkt. Men till våran förvåning går de modiga tjejerna bara rakt in och börjar leta efter oss. Jag hade garanterat inte gått in i huset utan kutat till bilen och åkt därifrån ist. haha japp så rädd av mig e ja! Tydligen inte dom ;)

 
Alla tjejor står och lagar tacos! (med hundar som springer kring benen hela tiden och äter upp allt som hamnar på golvet!) Andra bilden är den snygga fruktsalladen men JORDGUBBAR!! <3 Sååå gott! Det blev en mkt trevlig middag med självklart ganska mkt aupairsnack, vi e ju faktiskt aupairer så de hör väl till ;) Sen satt vi allihop i sandras säng och kolla på massa roliga youtubeklipp! Skratta som fan! När det var bedtime skulle ja och jossan kolla på en thriller men vi blev för rädda så de fick bli hundtricket ist. Kanske en film lite mer i våran stil. Iaf när man sover själva i ett hus mitt i skogen!

LÖRDAG:

Frukost: Sandras amerikanska pannkakor! Mumma! ;)


MELODIFESTIVALEN!!! :D Jag och jossan såg hemma hos mig i mitt kalla rum med filtar och grejer! Kändes jätte konstigt att inte sitta hemma med familjen eller kompisar och äta tacos och se tillsammans... Men iaf vi var såååå nervösa i slutet! Satt typ och hoppade upp och ner, fram och tillbaka- men vem vinner? Anna ? nånting, kommer inte ens ihåg efternamnet. Hur tänker ni sverige? haha!

Lite små arga och sura drog vi oss hem till josefin för hon skulle jobba. Så jag hjälpte till att mata tvillingarna och bada dom :) Såå söta e dom! Inte som mina, som bara skriker och slåss. När hennes värdmamma kom hem vid typ tio va vi så trötta så vi orkade inte ge oss ut. Så vi tog och satte på just my luck innan vid somnade i hennes säng. En bra men slapp lördag!

SÖNDAG:

Drog till waldorf och gick på mallet. Shoppade kläder för första gången här! Aa ja vet det är konstigt! ;)

 
Lyckokaka :)              Mkt GLAD åt dessa två plagg jag inhandlade idag :)

Ikväll eller aa om en och en halv timma blir det födelsedagsmiddag för min värdmammas pappa. Ska bli kul! :)
Imorn ny vecka igen. Får se hur denna veckan kommer se ut. Ser ut som mkt jobb i slutet av veckan..

Nu ska ja göra mig iordning för middagen. Hoppas ni uppskattar att jag börjar lägga upp lite bilder. Skulle bli jätte glad för någon kommentar då och då :) PUSS!

Tacokväll!

Ligger och slappar i sandras super duper stora säng och väntar på att jessica och amanda ska komma. Då blir det att laga tacos och sen till efterrätt fruktsallad :D MUMS! Sen kolla på våra hyrda filmer och en skön natts sömn i sandras säng! Bästa fredag kvällen! :D Just nu mkt nöjd med livet!

Saknar er därhemma jätte mkt dock! <3 PUSS!

LEDIG :D

Yes ledig fram till måndag morgon! Det gillar vi skarpt!! :D Så helgen e fullbokad och det gillar vi ännu mer! Dagen har gått bra. Inte gjort så mkt. Kört michael fram och tillbaka till preschool och lekt lite med lego och grejer, dagen gick ganska fort. Men nu längtar jag bara ut, ut ,ut! Solen skiner och jag tänkte ta en promenad med Barkley :)

(Måste bara lägga in att ja sitter och chattar med bernie nu och vi längtar oss tillbaka till Thailand!! MM vill dit NUUU!!)

Okej nu lite uppdatering om vad helgen har att erbjuda:
Ikväll: Prince Fredrick- köpa frimärken, träffa josefin och fika, josefin sova hos mig.
Imorn (fredag): Jag och jossan drar upp til sandra- där blir det min efterlängtade tacokväll!
Lördag: Melodifestivalen: Förmodligen hemma hos mig.
Söndag: DC med värdfamiljen! Parad där min värdpappa är med och åker motorcykel och barnen får sitta i sidovagn! Kameran med! (Hoppas på soligt!)
Kommer bli en väldigt trevlig helg. Eller vad tycker ni? :)

Förresten har ju inte berättat att jag hade sleepover med killarna i mitt rum igår :P Det blev la ganska så lyckat. De va hungrig så fick hämta mat till dom precis när de skulle sova: Kakor, yoghurt, äpple och mjök. Då blev de sockerkick+ivriga att sova på mitt rum= somnade aldrig!! :/ Åh ja va såååå trött! Tillslut la ja mig ner och låtsades sova och då somande som, äntligen! Kunde dock inte sova så bra under hela natten pga att dom snarkade haha. Men lite mysigt ändå :)

Okej här kommer lite bilder från förra helgen. Sorry för förseningen!


FLUM!

Ännu mer FLUM!

Flumigast!

Så har hjular man!     Jag fattade inte riktigt!   Sandra! :)


Thaimat från chesecakefactory! Yummie! Jossan och jessica med 3D glasögon ;)

Inget inlägg förrän söndag! Hoppas ni överlever! ;) PUSS!

Sol, vår, joakim och joel= LYCKLIG!

Sitter vid ett av mina två skrivbord och ser ut över queensberry medan joakim och joel spelas i bakgrunden. Såå fint när solen ligger på och gräsmattorna är gröna! Jag måste ta lite kort så ni får se hur fint det är!! Har ju varit lite dålig på detta och ja sa ju att jag skulle börja ta tag i mitt liv denna veckan men enna inte kommit igång än :P

Dagen har varit bra. Har typ varit ute HELA dagen, bara i tröja :D Först frukost på altanen, sen en timmes promenad, sen ute och lekt med michael i princip fram till nu :) Härligt, härligt! Verkliegn vår nu! Så nu ska jag inte tänka på hur jobbig gårdagen var när ja skulle lägga barnen, för puh de va jobbigt! Men bort, bort med det!

Nu hade ja tänkt få lite saker fixade innan maten är klar. Undrar vad det blir idag? Igår blev det grillat, då kändes det verkligen som sommar! :D Kanske slänger in några bilder lite senare!

Saknar er därhemma och stugan... PUSS!

Mitt huvud är som en bergodalbana!

Haha sant! För ena stunden längtar jag hem jätte mkt och ena studen trivs jag as bra! Konstigt det är det där. Men det kan vara för att jobb dagen igår inte va så himla kul... Jag var jätte trött eftersom vi gått upp såpass tidigt två dar i rad+att jag känner att jag börjar bli sjuk med ont i huvudet+två jobbiga ungar som var överpigga och skrikiga+två tonåringar hemma som inte direkt gjorde det bättre. Så ja min kväll igår var inte direkt den bästa på länge. Var sååååå glad när dom tillslut somnade! Det som var kul var att vi va ute till typ halv sju och det var fof ljust! Det gjorde mig mkt glad! :) Så det var så skönt att lägga sig igår i mina <3 påslakan :)

Idag åkte jag in till Waldorf där jag mötte upp josefin och adriana. Vi käkade lunch på panera bread, caesar sallad :) Sen åkte vi till en glassbar där efterrätten skulle köpas. Jag tog "oreos overload", MUMSIGT!! Aa det var sjukt gott, dit ska jag åka igen! Sen gick vi en sväng på target men var sjukt trötta så vi bestämde oss för att åka hem. Jag behövde tanka så stannade till i prince fredrick, tankade och åkte sen till starbucks och köpte en chai tea latte (yummie) tog en liten promenad och satte mig på en parkbänk i solen :) Det var jätte skönt, ska nog göra det oftare. Åkte sen hem, blev serverad jätte god middag och pratstund med min värdmamma :) En del har verkligen störd släkt! Tur att min inte e de ;)

Lite jobbigt schema denna veckan men det ska nog bli bra. Hoppas jag e ledig till helgen för då blir det melodifestivalen :D Just det imorgon ska ja ta tag i bilderna och det. Orkar inte nu för nu blir det twilight! (fick förresten min lön idag så blev värsta shopping sugen nu! Eller så sparar jag den till en kamera ;)

Saknar er därhemma! Snart god morgon hos er! PUSS! :D

Jag har flyttat helt själv till andra sidan jorden, stolt...

Ska nog börja tänka lite mer på hur modig jag e som flyttat helt själv till andra sidan jorden. Och att det inte är konstigt att man längtar hem ibland, det är ju bara normalt. Men idag är verkligen en sån dag! Har kännts helt sjukt bra hela veckan men idag känns det inte likadant... Har iaf bokat resa till mexico nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D LÄNGTAR!! Cancun heter stället, jätte mysigt hotell med all inclusive och precis vid stranden! Can´t wait!!! :D Så det är det jag har att se fram emot nu och så får ja se hur det känns efter det.

Solen skiner iaf! Känner att våren e påväg! Ligger på madrassen i mitt rum och har fönstret öppet så man kan höra fåglarna och känna solens värme! :) MM! Men detta får mig att längta till stugan... fast nu är den iof täckt med massa snö så får väl tänka så ist ;)

Helgen har iaf varit jätte trevlig. På torsdagen åt jag, jossan och adriana (en tjej från venezuela) mat på den mexicanska restaurangen i Laplata, mums! Sen så sov jag hemma hos josefin och det blev till att gå upp tidigt nästa dag för då skulle vi åka upp till sandra. Efter inga felkörningar var vi inne vid mallet i colombia efter ca 1 ½ timme. Där träffade vi sandra och jessica och gick och käkade lunch på panera bread! Sen orkade vid inte shoppa efter våran långa bilfärd så vi åkte hem till sandras mysiga hus! Där väntade två små cockerspaniel valpar på oss! Ucsh vad söta dom va! Ja ville ta med mig en hem! Men tyvärr så gick inte de... Sandra säng är iaf UNDERBAR! Vi fick plats alla tre i den utan problem :P Och sååååå skön! Så inatt sov jag ändå ganska bra :) Igår kväll så åkte vi in till colombia och träffade tre andra svenska tjejer och gick på chesecake factory! :) As god chesecake! :D Och sen blev det alice i underlandet premiären (som tydligen redan haft premiär i sverige? konstigt!) Den va bra iaf! :) Aa ungefär så såg väl mina dagar ut :) Ikväll blir det jobba, JIPPIE!!

Ne nu måste jag vila mig lite innan jobbet! PUSS! :D

Live like we´re dying

Lyssnar sönder på denna låten, både på spotify och radion i bilen ;) Mkt bra musik på radion här borta, blir roligare att köra bil då! haha. Känner mig lite hängig idag.. Typ början på att bli sjuker men det ska vi råda bot på med en rolig helg! Imorn när ja slutat vid typ halv fyra ska ja packa ihop mina saker, sätta mig i min snögga bil och dra iväg till La plata och träffa Josefin. Vi ska käka på nån mexicansk restaurang (får ju börja förbereda oss!) och sen ska jag sova hos henne :) På fredag morgon bär det av upp mot sandra där vi ska ut och käka och gå på bio med några andra svenskar! :) Ska bli riktigt kul :D Ska nog beställa resan till helgen med så i nästa inlägg får ni se vart det bär av! :D:D LÄNGTAR! På lördag blir det jobb på kvällen... får väl se vad ja och boysen hittar på! Ska nog komma på nått kull!

Idag har jag och michael byggt ett fort nere i källaren med massa stjärnor i taket, blev mkt mysigt! Han ville sova där nere men ja sa att det fick bli en annan gång, behöver min skönhetssömn idag. Sov jätte dåligt i går natt men idag ska jag sova som en prinsessa hela natten har ja tänkt! Thailand tröjan e på och ska drömma mig tillbaka till thailand, då kommer ja säkert somna!

Sorry för dålig uppdatering med bilder men ska tag i det till nästa vecka! Då ska ja styra upp min blogg och mitt liv lite mer ;) Japp ja e en planerings människa, kommer ja alltid vara! haha.

SAKNAR er alla därhemma jätte mkt!! Önskar ni kunde komma hit på nån minut och bara vara här med mig ett litet tag.. Säga hej, en pratstund, en sleepover, en fika, en film, ett bord fullt med tacos och trevligt sällskap, en retlig syster, en kramig mamma, en hurtig pappa <3 Det saknar ja. NU SOVA!!!!
Natti Night!!! <3

Läskigt!

Hjälp! Ja sitter i Josefins hus helt sj för att hon åkte iväg och hämtade pojkarna vid bussen! Hon bor typ ute på landet och innan hörde vi massa saker och nu hör ja med de. Hoppas hoppas hon kommer snart! Ja sitter och skrämmer upp mig ju! :P Ska iaf ut och äta sen och sen på aupairmöte i waldorf på starbucks, kuligt :) Nu kommer hon nog, hörs imorn!

PUSSAR! :D Saknar er!

Gå ut och gå eller inte?

Haha vet faktiskt inte om ja vågar så funderar på att städa mitt rum ist. Svårt...! Men anledningen till att ja inte vågar är för att förut ringer min HM och säger att det har varit ett skottdrama på Wilson road (typ 10 min härifrån) och att hon bara ville vara säker på att ja låst alla dörrar (eftersom dom inte hittat den skyldige än)! Haha nej då det skrämde inte upp mig alls! Gick och kollade dörrarna HELA tiden, kollade ut genom fönstrena, funderade på vart som var bäst och gömma sig om nån kom in mm. haha sket rädd va ja! Så tror ja sparar promenaden till imorn ist på min lediga dag :) Ikväll ska ja som sagt städa mitt rum, tvätta, äta god lax, fixa bilder och när detta är klart- mysa ner mig i soffan med täcke och marabou och se på twilight and the notebook! :D Mm längtar! :D

Imorn på lediga dagen blir det promenad, träna, ducha, åka till josefin och på kvällen aupairmöte på starbucks! :) Så ser min lediga dag ut! Skönt! Ska fundera på mexico och kamera med, har jag råd mm. Men får för min värdfamilj så det är nästan säkert att ja drar!! :D:D

Igår höll jag mikael vaken på skype till 4 på morgonen (i sverige) haha snällt ;) Va såå skönt att prata med dig bara så du vet! Du läser väl säkert detta nu med ;) Saknar dig iaf!

Och självklart alla er därhemma med!! NI vet vilka ni e! :) <3 Nu blir det städning+ändra om lite! ska bli kul ;)

PUSSAR! :D

RSS 2.0