GAAAHHHHHH!

Vilken tråkig blogg man har!! men mest GAAAHHHHHH för att jag e så super GLAD :D:D:D Sandra kommer om typ en halvtimme och vi ska ha en super mys helg!! Nästa vecka FYLLER JAG 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STÖRT!! OCH SEN E DE TYP BARA EN MÅNAD KVAR TILL JAG OCH PÖRN BÖRN ÅKER IVÄG!!!!!!!!!! YES JAG BEHÖVER SKRIVA DETTA I STORA BOKSTÄVER FÖR DET VISAR MER HUR GLAD JAG E!! ;D;D :D:D:D:

Haha ne hej d¨å tråkiga blogg nu ska ja städa klart innan sandris kommer, JIPPIE!! :D:D <3

ha en super najs helge allihopa!! Pöss

Åhh.

Ucsh vad de e jobbigt att söka jobb. Kommer bara på andra saker att göra för att ja ska slippa haha. Som att skriva blogg tex :P

Jag hade en sjukt konstig dröm inatt! Lite kul sen när man vaknar och inser hur sjuk fantasi man kan ha! Sen så åt jag och min lilla sjuka mamma en god frukost och såg på sex and the city, mysigt:) Sen har jag damsugit inför helgen så att det är skinande rent när sandrisen kommer hit:) Ska bli SUPER kul :D:D Idag ska jag fika med åsa innan vi drar iväg till friskis, fixa visum med bernie och kanske fika med bogren:) Fullt upp och imorn blir de jobba på stavre, yey!

Nu ska ja återgå till att leta jobb! Ha en bra dag:) PUSSochHEJ


Snart kommer du hit :D

.





Jag drömmer mig bort. Till ett ställe som inte är här, till ett ställe där allting står stilla. Där allting är mycket lättare. Luften känns lättare att andas. Till ett ställe där man flyger fram på moln ist för på den hårda kalla asfalten. Jag är inte bra på att skriva men man undrar ju faktiskt om det finns ett sådant ställe nånstans?

Vi får väl se om jag hittar det när jag och pernie drar till ASIEN den 9 nov!!! :D UNDERBART!! Ska skriva alla detaljer nästa gång. Nu måste jag tagga för träning om en timme.

DU e bäst :) PUSS

I will wait for you always.

Jag är glad. Jag har det bra. Jag har den bästa familjen. De bästa vännerna. De bästa minnena. Jag är glad. Och det ska jag vara från och med nu.

Idag har jag och pernie nästan, almost, typ, boka resa till bali och malaysia :D Okej som pernie sa, att man kan inte säga att vi åker förrän vi bokat men jag e så taggad just nu att jag bara vill åka nu, nu, NUUUU!! Ska bli grymt! Så nu har jag verkligen något att se fram emot under hösten!!

Men har mkt mer saker att se fram emot nu framöver! I helgen: stugan, hej då fest för fiffi på lördag (kanske egentligen inte är något att se fram emot), gbg och lisseberg med bästa paulina på söndag:) Nästa helg: SANDRA KOMMER HIT!! Can´t wait!! Kommer bli såååå kul att få se henne igen! :D Helgen efter det: Jag fyller 20!!!!!!!!!! Help me!! Nej men det ska bli sjukt skoj. Har glömt att berätta detta men min familj ska faktiskt röva bort mig till något ställe. Vet inte vart. Vet bara att vi ska vara borta från fredag till söndag. När det närmar sig får jag reda på vad ja ska packa:) Försöker att lägga undan min nyfikenhet så bra som det går men det är svårt;) Dagarna innan kommer vara jobbiga kan ja ju säga haha. Grymt kul iaf! Och helgen efter det: Blir det såklart party!! :D YEY!!

Lite andra uppdateringar: Ätit thaimat med pernie idag, mums. Imorn blir det fika med linda och kanske åsa och fiffi. Jag och syrran försöker övertala mams och paps om att skaffa en kattunge men vet inte riktigt hur det går.. Men vi hoppas:) Nu är jag trött, ska nog ta och kolla på en film innan jag somnar.

Inget roligt inlägg idag men jag är glad och det är det viktigaste:) Pussen alla underbara


Haha vaddå ändra sig snabbt?!

Jag satt faktiskt precis och tänkte att det här inlägget kommer nog bli ganska deppigt men två minuter innan (när jag väntade på att logga in) kom jag att tänka på alla små glada, roliga saker som hänt idag. Man ska ju faktiskt ta vara på de små sakerna i livet. Som att jag nu sitter och dricker te och lyssnar på bra musik i mitt fina nymöblerade rum, det gör mig glad! Haha fan vad bra det kan vara att blogga ibland! En annan super sak som hände idag var att det damp ner ännu ett brev i min brevlåda. Det var från Malena!! Åh vad glad jag blev :D Tänk vad ett litet brev kan göra liksom?! Har faktiskt redan skrivit klart ett brev som jag tänkte slänga iväg imorn, en marabou får också slinka ner:)

Idag har det också blivit i promenad i solen med pernie, en mkt välbehövd springtur (som då inte kändes super men som efteråt var så skönt!), handlat, tvättat, skrivit cv, badat, gått kvällspromenad och nu ska jag sätta mig med alla mina saker jag har att göra vid datorn. Imorn ska jag klippa mig, åka till siba, gå till arbetsförmedligen och fika med fiffi. Sen kanske jag hinner med en promenad elr ett träningspass på kvällen, hade varit skönt.

Jag vill så gärna ha ett miljöombyte just nu!! Kan man åka till landvetter och se vad som blir över för resor och bara ta första bästa? Någon som vet? Teet kallnar så får ta och smutta på det medan jag finslipar på personliga brevet, det suger!! haha.


Me in Philly! Det stod bara no swimming så va fasen! Jag var sååå varm! Gillar den iaf, i was so happy :)

HAHA detta kommer göra min vecka!!

Jossan e för bra söt ändå:) Snackade med henne på skype förut och hjälp vad jag skrattade!! Kanske inte ska dra hela historien här men det är helt sjukt vad man kan missuppfatta saker ibland xD Kommer lätt skratta åt det hela veckan iaf hahahahha. Det var skönt att få prata med henne iaf, saknar henne som tusan.

Turen nere i gbg (för er som inte fattade att detta nån gång i framtiden kommer bli min hemstad) var mkt mys:) Mamma o pappa hämtade mig på stationen, sen drog vi o köpte mat och sen hem till morfar! Har typ bara träffat han en gång på ett halvår!!! Skamligt! Men han e så söt min lilla morfar:)

Nu har ja kollat lite tv och nu tänkte jag kanske, maybe, om jag orkar kolla på en film. Först tänkte jag skriva upp vad som behöver göras i veckan. En hel del känns det som. Jag o pao kom överens om att våran träning börjar imorn ist haha. Men de här ska gå bra :P Så imorn blir det träning iaf!! Kändes att jag hade så mkt att skriva i morse men nu är det som bortblåst, wierd!

Men iaf så e jag så super sugen på att boka resa!!! STÖRT sugen! Paris och asien snälla låt mig få komma och hälsa på ;D I vår lutar det mer och mer åt estocolmo hihihi. Tänka sig att jag kanske ska flytta till huvudstaden, aja de får framtiden utvisa. Framtiden utvisar förtillfället att jag ska lägga mig i min underbara säng. Tråk lina med inga bilder men men ni får leva med det.

Pöss el i pöss

Drar mig ner till min framtida hemstad ihih.

Ett litet besök hos morfar ska det bli tänkte ja! Ska bli mys:) Har jobbat nu från 7 till 11 med, det gick väl sisådär haha. Ikväll ska jag skypa med jossis igen, yey! :D Har mkt och skriva men de får bli ikväll nu måste jag rusa!!

Ha de bäst pussen :)

Spontan dag idag? ajjemen!

Oj känns som att det hänt så mkt idag men samtidigt har jag inte alls fått gjort de ja vill. Kul har det varit iaf. Nu sitter jag och lyssnar på det nya tipset på music ja alltid får hos pao. Gå in på myspace och caroline furbacken, mkt bra sån där mys musik! Jag bestämde mig för övrigt att inte sova på mitt rum idag. Kände för att ligga på golvet i vardagsrummet och bara mysa:) Har nu under kvälla varit hemma hos åsa med pernie och daniel och chillat med idol och popcorn och grejer, mkt trevlans. Trevlansheten bryts när systers kompis ringer och frågar om jag kan komma och hämta henne för att hon e för full. Jahopp det var bara att dra med mig pernie ner till stan och hämta upp fyllekajan, sötnöten.

Hon fick väl antagligen igen för att hon skolka idag. Och storasyster (rättare sagt frida) va den som lurade med henne på detta. Yes vi drog ner oss till gbg idag och gick runt och strosa. Skulle köra dom till skolan när vi plötsligt fick värsta infallet att dra till gbg:P En timme senare och efter duch, krångel med jobb, schema, lina som kör fel så e vi framme:) Myspys va de iaf. Så de bidde ingen klipping idag.. tis blev de ist. Men fick iaf postat min present till michael idag iaf. Hoppas han blir glad:D Åh ja saknar dom en hel del just nu.. får la ta mig ett besök dit nån gång.

Får se vad helgen har att erbjuda. Några förslag har jag väl men nån får gärna komma med fler?:) Kanske blir gbg och kusten men får se. Nu e ja trött och ska sova. Imorn (idag) e de TRE veckor kvar till ja fyller 20!!!! Hjälp!

PUSS alla underbara

Lovely snabbvisit i A-sås

Som alltid när man hälsar på i lilla alingsås hos wunderbara paulina så händer alltid en massa knepigt och kul. Bakning i mängder som vi fettade upp oss ganska rejält med, misslyckad matlagning som tillslut smakade mjöl, solning på gräsmattan, sjöng i gospelkör i tre timmar, film mys, prat inpå småtimmarna, pysselförmiddag, häng på stan, shopping, promenad, glass fika OCH det bästa av allt, vårat avtal!! Vi ska träna varannan dag, inte äta godis på veckor, sms peppa varandra och straffet e såklart inget godis den helgen. Hur tror ni de kommer gå? :P Ja e super taggad iaf! De börjar på fredag så imorn blir det att gå till friskis och köpa kort. Ska kolla om dom kan behöva lite arbetskraft med.

På tal om arbetskraft har jag fått ett jobb erbjudande. Vet ej riktigt vad för nått men de handlar om pappersarbete iaf, inte de roligaste kanske men ändå! Heltid och inga kvällar och helger. Låter ju lockande asså. Vi får se hur de blir :) Just nu känner jag mig mkt positiv till allt ;D Hoppas de håller i sig och att lilla jossan kan ta och svara mig nån gång. Jag behöver ju prata med henne liksom ;P Amanda kommer hem på fredag med :D yey! Så nu blir det väl en trip till jönköping inplanerad snart med! Gilla! Åh vad ja e sugen på att flytta. Får fundera. Just nu e ja lite inne på att försöka ta en dag i taget. ;) 

Men nu ska ja sova. Imorn- magträning, städa, friskis, jätten med present, klippa mig, kolla resor? Träffa girlsen? ja lovar dom kommer ringa mig om jobb imorn. hatar timjobb. bajs. positiv va de ju. Älskar timjobb, finns inge bättre haha. Natti  

Fullspäckad vecka och jag saknar min mysis.

Har mkt att skriva. Så mkt jag vill säga och berätta vad jag gör med mitt liv. Men min skrivarglöd finns inte riktigt där än.. men de känns som att den börjar komma, sakta men säkert!

En sak som jag vill skriva som jag egentligen tycker e för jobbigt för att prata om för jag vill helst glömma bort det för ett tag. Men jag påminns ständigt om att hon inte finns kvar här.. Ingen som ligger och sover på de mest konstiga ställen man kan tänka sig- i papperskorgen, i en papperspåse, på bredbandet, mitt på bordet, i en låda- aa de finns en hel del mer knepiga ställen :P Det finns ingen som kommer och lägger sig under täcket på kvällen när man ska sova (som jag ibland tyckte va sjukt jobbigt men nu vill jag inget hellre än att hon ska sova med mig varje kväll..), ingen som gör att man vill sticka ut ögonen för att det kliar så mkt pga att lilla lina var liiite allergisk, nu vill ja inget hellre än att sticka ut mina ögon bara för att få ha henne här. :( Vissa förstår inte hur man kan bli så fäst vid en katt. Det förstår inte jag heller egentligen. Men det blir man, iaf när de va mysan. Hon var speciell. Hon var bäst. Mysigast. Sötast. Snällast. Gosigast. Busigast. Hon var den perfekta katten och lite mer än så. Just nu är det bara så fruktansvärt tomt. Jag saknar henne något sjukt redan men samtidigt känns det som att hon inte är död. Tro det eller ej men vi förlorade en familjemedlem i fredags. En liten lillasyster som jag haft i 11 år. Som jag kunde prata med allt om och som såklart alltid tog mitt parti :P Jag kommer aldrig glömma henne, hon kommer alltid finnas med mig.

Vi begravde henne i stugan i lördags. Sååå fint blev det. En sten med hennes namn. Sensommar blommor. Och ett ljus. Ett ljus som alltid kommer lysa för min älskling mysis.


Jag älskar dig mysisen <3

Imorn ska jag iaf träffa paulina för att få komma bort lite. Ska åka till gbg och sen till alingsås. Ska bli så super otroligt jätte skönt. Nu ska jag gå och ta tag i mitt liv!

Jag saknar väldigt många just nu. Kan inte alla bara ta och komma hit!! PUSS på er iaf. Ni betyder mest


RSS 2.0