Im back!

Hej och halloj bloggen, det var ett tag sen. Så brukar det nästan alltid låta nuförtiden när jag börjar mina inlägg.. Nu får jag banne mig ta och skärpa mig! Jag har iaf kommit hem från BÄSTA resan EVER, besökt jossan fem dagar uppe i stockholm, jobbat och firat en super mysig jul här hemma i thn:) Så det är en hel del som har hänt och jag har så mycket som jag skulle vilja skriva om och dela med mig men då skulle jag behöva tillbringa alldeles för mycket tid vid datorn :P

Okej en snabbis om resan då! Jag säger bara AMAZING!! UNDERBAR! GALEN! SJUK! STÖRD! HELT GALET KUL! Det var väl bara några ord som sammanfattar den någolunda bra, för det går faktiskt inte att beskriva. Vi fick se så mycket, lära känna massa trevlig människor och verkligen leva livet som dom 20 åringar vi e! ;D Alla länder och ställen var bra på sitt sätt så det går inte riktigt att säga vad som var bäst. Men slutet av resan var faktiskt ett av de bästa! Vi blev olyckligt kära i två malaysiska killar xD Typiskt mig skrev tydligen min syster i sin blogg! Men så var de. Jag hade återigen några av de roligaste utekvällarna i mitt liv (det är verkligen nått helt annat att parta utomlands än hemma!). Jag kanske berättar vidare om detta nån anna dag haha. Jag har tänkt att ladda upp lote bilder nån dag när jag får alla pernies bilder med men vi får väl se hur det blir med de..

Jag lyssnar nu på min nya favvolåt, grenade med bruno mars, sååå bra!! Sthlms resan var också super med lite smaskiga detaljer som jag håller för mig sj haha. Och på torsdag bär det av uppåt igen. Ska såklart fira in de nya året med min jossis, ska bli grymt!! Längtar redan! Imorn är det jobb och på tisdag bär det av till antingen alingsås eller göteborg. Så fullspäckad vecka på schemat! Hinner antagligen inte med någon bloggning denna vecka heller så ni får helt enkelt hålla er hahah.

Nu ska ja gå och slappa framför tv:n med julgodis och vänta in åsa:) PUSSAR och KRAMAR från en mycket glad Lina :D

RSS 2.0