LEDIG :D

Yey skönt! Sitter nu och väntar på malena som e super seg! Imorn blir det som ni redan vet upp till sandra och jessica. :D Får skriva mer om vad som hände under helgen på söndag! Idag slog min minsting mig, gud så trevligt! Gahh blir galen på dom. Men lite synd om han för han ska nu åka in till sjukhuset och rönka sin arm :/ Så får la tycka lite synd om han (fast han e klantig och ramlar hela tiden!)

24 dagar kvar tills ja drar hemåt! Can´t wait! ;D Jag e bara trött på detta nu.. därför känns de super att komma iväg hela helgen!!

Ses snart alla underbara!

Saknar... Mexico i will come back! haha. Och den dumma bruden till höger åker bort i helgen :/ Men på tisdag träffas vi igen iaf haha <3


Superhot!

30 grader idag med! Tog precis en kall duch efter en halvtimme ute i solen, var genom svett! Nu blir det packa innan hämta lillkillen på dagis. Sen kanske en vsäng till parken eller nått annat mysigt! Ser fram emot en super duper helg med massa kuligt med sandris och jessica :) Jag är så tacksam för mina underbara vänner härborta och hemma och min BÄSTA familj- just nu e ju super duper lycklig och älskar mitt liv!! :D

See yaa SOON! :D


Varmt. Trött. Bra dag.

Yes dagen har varit mysig. M e så super söt! Vi har idag: Busat med Barkley (min supersöta hund som jag tänker packa med mig i min resväska!), tagit massa bilder med min nya supersnygga kamera, busat, jag har tagit mitt första dopp i baby poolen (där jag inte ens får plats med mina ben)- superskönt! Kan inte vara ute uatn att typ svalka av sig med liten vatten, de e sååå varmt!! Sen såg vi värsta ödlan med, tog bilder som jag får lägga upp sen! Nu på kvällen har vi käkat thai och sett finalen på american idol! Höll på att börja gråta när Lee vann haha ;D Så har varit en super mysig dag idag faktsikt och jag är super trött!

Ja tänkte skriva mer men orkar inte för tillfället. Imorn ska ja och malena dra till solomons på kvällen :) Ska bli kul! Och sen: TRE dagar ledigt :D Upp till clarksville blir de då, super duper skönt!

Om fyra veckor kommer jag vara hemma på svensk mark och gå på sandhems gator, sova i min egna säng, träffa min familj de första jag gör på morgonen, ta ett dopp efter en springrunda ut på landet, cykla in till stan och sitta på standgatan- allt detta gör mig lycklig. Jag kommer sakna usa men jag tror verkligen att det är meningen att jag ska göra nått annat inte detta..

Delar med mig lite av mina planer för tkr de e kul att ha saker att se fram emot. USA igen okt/nov för att resa med jossan, Norge?, Backpacking?, Australien?, Tillas student, Öland?, Hawaii?, Reseledare?, Spanien?, Stockholm? ;) Haha aa detta e bara saker ja vill göra, No way att ja kommer hinna/ha råd att göra allt men man kan ju alltid önska!

Skype funkar super nästa vecka för er som har tid! Pussochej

Måste skriva av mig.

Hej och hopp. Här sitter jag på min madrass så jag kan se alla tusen stjärnor och känna den varma luften ute klockan 11 på kvällen. Lyssnar på "i could really use a wish right now", nya favvolåten. Och jag skulle verkligen behöva en önskning nu.

Kvällen har varit toppen men tankarna snurrar, vrf? Träffade iaf jossis och adriana. Tillbringande några timmar på bestbuy för att jag skulle bestämma mig för en kamera jag ville ha. Jag köpte iaf en!!! TILLSLUT! As fin (och billig)! Så nu kommer de kort på bloggen igen :) Sen drog vi och käkade thai, mumsigt men starkt! Och sen blev det självklart coldstone! yummie!! Fan va ja älskar att vara flummig med dom, vi har alltid så kul ihop! Och bajs vad ja kommer sakna alla.. Visst svenskarna ser ja ju igen men vem vet när ja ser adriana och malena igen? Hemskt!

Vrf ska ja alltid vara såhär? Kan någon förklara det för mig? Bloggen får nu vara mitt bollplank för jag vet inte vem annars som förstår hur jag känner än mig sj. Jag har sedan jag kommit hit kännt att detta jobbet inte varit något för mig.. Har försökt att tränga bort de och inte tänka på de, se fram emot mexico, som har varit mitt mål enda sedan ja kom. Efter mexico kändes de fof inte bra, jag trivdes helt enkelt inte och ja bestämde mig då för att detta inte var något för mig och åka hem. Idag var det tre veckor sen jag sa de till min värdmamma. Om fyra veckor e jag hemma i sverige igen. Vissa stunder kan jag inte vänta tills jag kommer hem, andra inte. Jag tror jag är rädd.. För att allt ska förändrats eller allt fof vara som vanligt.. Ja vill göra något som jag trivs med, inte något som jag kan stå ut med.. Det jobbigaste kommer definitivt vara att lämna mina vänner här.. Men grejen är att alla kommer hem inom 4 månader så de e ju inte så lång tid. Och jag ska jobba skiten ur mig så jag kan åka tillbaka i okt och resa runt med jossan!! Det MÅSTE ja! Okej, jag vet att valet jag gör är rätt. Jag kommer bara sakna de.

De va lite tankar. Nu till planerna inför helgen!! E ledig fredag, lördag, söndag. Så på fredag bär det av tidigt upp till sandra! :) Hon e sj hemma hela helgen så ska bli jätte kul! Kommer nog hitta på massa kul hoppas ja! Och självklart sova i bästa sängen! Haha de gjorde mig lite trött att tänka på de. Så nu blir de sängen. Nu längtar jag hem till min säng igen :P BIL till midsommar någon??!???!

Ses snart!! :D PUSS


Hemma.

Hemma igen efter super trevlig helg med alla mina tjejor! Har precis kollat lite flygbiljetter och nu väntar sängen. Känns konstigt med bra att åka hem snart! Ska bara sluta jämföra mig med alla andra och göra det jag själv vill göra och det jag mår bra av! Det måste jag börja tänka mer på! Åhh de e så mkt som jag vill göra innan jag börjar plugga, men dom dumma pengarna måste ju finnas där med.. aja vi får se hur de blir! Nu e de iaf bara fyra veckor kvar tills jag kommer hem till min säng!! Kan knappt fatta de!! :D

Nu blir de sova på min madrass här ist. De funkar bra de med! Ses snart alla underbara!! <3 PUSS

Jag lever (nätt och jämt)

Föööööööööööörlåååååååååååt ja har inte haft internet på hela veckan för smarta Lina glömde datasladden hos sandra förra helgen!! Så min dator har varit helt DÖD hela veckan, jätte kul! Men pernie berine jag lever iaf så du behöver inte oroa dig :) Eller aa rättare sagt så lever jag nätt och jämt för jag e jätte bakfull! Blev en utekväll i DC igår med mina tjejor! Jag och Jossan var STÖRT fulla (efter att ha shottat en hel vodka flaska i bilen påväg till metron) och hade därmed STÖRT kul! Gud vad skrattiga och flummiga vi va! Har inte varit så bra full sen mexico haha, vilket iof var senaste ja drack haha.

Jag orkar egentligen inte skriva men om jag inte gör de nu så kommer de aldrig bli av så får la ta mig i kragen och skriva några rader. Kan väl börja med och berätta att jag sitter i jossans säng just nu. Hon jobbar, jag nördar mig vid datorn och ska snart ta en duch. Ikväll så blir det nog applebees, coldstone och film. Orkar inte så mkt mer än de idag känner ja.

Men iaf så kan jag väl ta och berätta lite mer detaljerat vad som hände igår (önskar jag hade lite bilder att visa med men de får vi ta en annan dag eftersom ja måste sno från alla andra nu för tiden). Jag jobbade från 8.00 till 15.00 (min värdpappa kom en halvtimme sent, tack för den!). Städade, solade och "halvbadade" med M så dagen gick fort förbi. Sen var det bara att köra i 70 ner till jossan och hämta upp henne och sen adriana och sen vidare mot sandrisen! Vi hade planerat att fira jossans 21 årsdag en månad senare haha :P Så sandra hade fixat middag och världens finsate tårta, så de blev riktigt lyckat! Det var alltså jag, jossan, sandra, jessica och adriana. Sen började vi göra oss iordning och förprata lite (vi hade köpt en flaska absolut vodka, svenskt ska d vara annars kan de vara!) o så tog vi massa flumkort innan vi började dra oss iväg mot metron. Mamma mia och massa party låtar hela vägen, och fan va kul de va!! Jag och jossan shottade varannan på vodkan och blev bara skrattigare och skrattigare. Som sagt bästa fyllan på länge. Jag hade såå kul :D Efter krångel på parkering, flum i affär så satt vi äntligen på metron! Och HERREGUD vad pissenödig jag var! Har aldrig varit så pissenödig i hela mitt liv, jag trodde seriöst att ja skulle dö! Har aldrig varit så skönt att pissa heller haha :P Iaf så kom vi tillslut in till DC och gick till en klubb/bar som hette lotus. Den va inge vidare men vi dansade och hade kul ändå (bästa sällskapet ju så då kan det ju inte bli tråkigt) ända tills de var dags för hemgång. Jossan mådde inge vidare, jag sov hela vägen och det slutade med att jag, jossan, sandra OCH jessica somnade i sandras säng. De va trångt ändå fast den är enorm. Iaf en mkt trevlig kväll med min underbara tjejor! :)

Okej nu till en anna sak. Jag kommer HEM!! Den 20 juni blir nog flygbiljetten bokad!! Såå glad :D Men ja berättar mer när allt ät bestämmt! Så nu till frågan, vad ska folk göra på midsommar?? Några planer? Jag vill så sjukt gärna åka ner till öland men vet inte om jag hinner de... Iaf de va de. Nu ska ja hoppa in i duchen och sen vara lite social. Nu lever jag igen iaf!

Ses snart alla mina älsklingar PUSS

Mys.

Har precis kommit hem efter en trevlig sväng till waldorf. Glömde nog säga vad jag skulle göra?! Aa iaf så träffade ja jossan och hennes familj där och vi käkade och shoppade lite :) Inte jag dock.. Kommer inte få mina pengar förrän på måndag!! Skulle egentligen fått dom förra fredagen! Får se om jag klarar denna helgen med mina få kontanter..

Iaf nu ligger jag och lyssnar på nostalgimusik, äter äpple, dricker isvatten och ska göra klart mitt personliga brev. Sen blir det "because i said so" innnan en lång och skön natts sömn (förhoppningsvis). Btw e mina värdbarn fof uppe klockan e tio och den stora går i skolan imorn, bra jobbat där! Hur länge var jag uppe när jag var 4 år?? Inte till tio på en vardagkväll iaf, stört! Jag tror iaf de börjar gå framåt i deras sökande efter aupair så känns super!!

Just de imorn ska jag hem till sandris och sova där! Ska bli supermys :) Helst sova i hennes underbara säng hahahah. Har änna blivit en standard grej att säga när man ska dit nu :P Och jag och jossan håller på att planera lite till hösten. Får se om de går vägen, kan ju alltid hoppas! :D

Ne nu måste jag återgå till jobbsökandet! PÖSS i örat

Waldorf.

Ska snart bege mig till waldorf! Ska bli skönt att komma ifrån lite igen! Har suttit och klurat på mitt personliga brev till öland nu en stund.. svårt att skriva personliga brev!! Ikväll (beroende på hur sent ja kommer hem) ska ja ta ett bad och kolla på film :) och så sova hela dagen imorn haha :P Ne ska ja inte men lääääääänge! Och planera vad ja ska göra när ja kommer hem haha! måste ju ha massa att se fram emot!!

Pösselipösssssssssssssss

Ja e sååå trött!!

Ja sitter typ och halvsover! Ska kolla klart på american idol sen, SÄNGEN!! Jag gillar alla som kom med i topp tre så de va bra! :)

Har haft en riktigt trevlig kväll tillsammans med marlena! :) Vi åkte till applebees och käkade, mums! Men fan va mätt jag blev! Så vi har pratat och haft de trevligt och jag har bättrat på min engelska :) Dagen har väl annars inte varit jätte kul.. haft stört ont i huvudet hela dagen och inte alls orkat passa en energirik liten 4 åring.. men men sånt får man väl ta! Har verkligen längtat hem idag med, fattar inte vrf ja kommer ju hem snart!? Men marlena vill att ja ska tänka på rematch haha. Jag ska tänka iaf, men ja har redan bestämt mig! Får se vad som händer till helgen lite olika planer på g :) Imorn e de jobb från halv åtta till halv fyra :)

Fan nu fastnade jag framför vänner fast jag måste sova!

Saknar er pussar

Fryser.

Har precis tagit en varmduch men sitter fortfarande och fryser som en istapp! Kollar nu på glee medan jag halvsover, sååå trött! Så ja har inte gjort så mkt mer än att städat mitt rum, packat lite, bloggat och skypat och chattat. Men ändå en mysig slapp dag. Har kollat på american idol också (casey måste vinna!) och på filmen its complicated :)

Pratade precis med jossan med!! Blev lite chockad när hon ringde :P Men imorn kommer hon hem, skönt! Så på söndag blir det nog bio :D Sen får vi se vad annars som kommer hända i helgen, hoppas på något kuligt! Och ja borde göra massa saker men ja orkar inte.. ucsh ja får inte vara såhär lat.. Inte bra! Så får la ta och se vad jag hittar för jobb innan sängen, låter som en bra ide!

Längtar till jag sitter på planet hem mot sverige :D Och om några timmar få se min familj igen på månader!! <3

Hallå super seg dag!

Nu e klockan snart fyra och jag har hunnit med att snacka med mams och paps+gjort pannkakor! Nu ska jag städa mitt rum, söka jobb och kanske kolla på nån mysig film :) Och ikväll känner jag faktiskt för ett mysigt bad igen och självklart american idol ;) Nu när min värdmamma kom hem så säger hon, trodde du skulle ta upp B till skolan imorse? (för att jag redan var uppe för ja trodde ja skulle jobba, men när hon sedan var uppe gick ju ja och la mig igen!) Så ja bara oj, förlåt. Gahh orka! Hem, hem, hem om typ fyra veckor! Håll ut!

Och min pappa e så sjukt rolig, söt och korkad! Ja skicka ett mail till dom igår och skrev att jag var förvirrad och att jag behövde prata med dom! Sen kunde ja inte prata eftersom jag jobbade sent och grejer så kunde inte prata med dom förrän idag. Men pappa hade igår ringt till CC:s kontor i sthlm och frågat hur han kunde få tag på mig! Så idag hade jag ett mail från CC där de stod din pappa är super orolig, ring han!! Åhh pappa du får fan sluta! :P Jag hade bara ett litet ögonblick av beslutsångest som nu är helt och hållet borta! :P Jag ska inte gifta mig med någon amerikanare pappa!

Haha ja ja nu blir det städning så gäller och kanske lite packning så jag känner att jag e påväg för kan behöva de nu... PÖSS

Ledig.

Har varit ledig hela dagen. Klockan e typ två och ja har inte gjort ett piss. Gick upp vid halv elva, åt frukost och såg på narnja, gick upp och chattade med bogren och beckis fram till nu och nu väntar jag på att mamma och pappa ska logga in på skype! En sjukt seg dag men jag gillart! ;) Ändå kallt och regnigt ute idag så de e lungt :) Fryser fan knäna av mig!

Mer bestämt till jag kommer hem. True blood marathon med beckis! Måste hinna se säsong 2 innan säsong 3 börjar! Ne nu ska ja gå och ta på mig en tjock tröja och svepa täcket runt mig och sitta och vänta till mams och paps kommer in på skype. kanske gå ner och ta något att käka. Men de finns fasen inget! Åhh vad jag längtar till jag kommer hem och får käka riktig mat! Redan beställt grillat när ja kommer hem och sen blir det quorn och tacos för fulla muggar! Ahh ja älskar mitt liv! :D (inte pga av maten asså).

PÖSS på er alla glada därute


Haha störd bild! Men denna bruden kommer hem från miami imorn! yey!

Happy!! :D

Har precis tagit ett bad och pratat typ en timme med Mikael :) Inte pratat med han på as länge så de va skönt! Så skräckfilmskvällen är redan planerad för min hemkomst! ;) Plus att ja ska lära han åka vattneskidor i sommar och vi ska se vem som e bäst på att vindsurfa! Undra vem som kommer vinna de? ;) Jag e såå glad just nu! Tror verkligen jag har gjort rätt val i att åka hem! Även fast jag ofta tänker på om jag kommer ångra mig.. Men allt blir bra och då kan jag göra något ja verkligen vill!! Resa :D

Gick ut och hämtade posten idag och gissa vad jag hittade där? Jo ett brev från Sandris! :D Tack sötnöt de gjorde min dag! Vi har en hel del att prata om märkte ja! Så detta får vi planera in tills ja kommer hem :P

Mina värdbarn var sjukt jobbiga idag och detta resulterade i ingen tv och läggdags tidigt! Jag MÅSTE bli strängare mot dom för just nu tror dom typ att dom kan köra över mig.. De har helt enkelt kännts som att jag inte orkat bry mig eftersom att ja ska åka.. Men om ja fortsätter så tror dom ju att dom kan göra de mot vad som helst! Så nu får du ta och tuffa till dig lite lina!!

Sen hoppas jag verkligen att midsommaren 2010 kommer att spenderas på öland med bästa paulina men vi får se när ja kommer hem och så! Men håll tummarna för detta! :D Jag längtar jätte mkt hem men ska verkligen ta och njuta av sista tiden här nu för tro de eller ej så kommer jag sakna de! Hoppas, hoppas, hoppas på att jag kan vara ledig fredag kväll och kanske, kanske, kanske gå på tyler hilton! Hade varit helt sjukt kul! :D Kanske resa till NYC och niagara fallen planeras in innan jag sticker men självklart måste jag ju hänga på applebees och coldstone med! ;) Har också börjat fundera på att spara (och förhoppningsvis jobba) ihop massa pengar nu när jag kommer hem så att jag kan komma tillbaka på jossans resemånad och resa med henne! :D Hade varit grymt men än så länge bara planer! Plus att jag e jätte på att åka till hawaii till hösten och voluntär (?) arbeta, men de kommer aldrig bli så, så kanske lika bra att ge upp de planerna... Men man kan ju alltid hoppas ;)

Aja detta var mina önskedrömmar, nu, tillis present och sen sängen! Uppe med tuppen imorn! Ahhh vad glad ja e just nu!! :D Gilla, gilla!

PÖSS på alla mina underbara, ni betyder allt för mig

Jag har glömt min hjärna nånstans!

Glömde mobilen i bilen så har nu suttit i ca en halvtimme och försökt lista ut hur min väckarklocka funkar...plus att som jag skrev igår så skrev jag ett morsdag mail till mamma igår och idag fick jag tillbaka: "tack gumman för ett gulligt morsdag brev men morsdag är inte förrän 30 maj i sverige" haha aja de e ju tanken som räknas!! :P

SUPER DUPER DUNDER bra dag idag! Jag har ont i halsen pga att jag skrikit såååå mkt men roligt som sjutton var det!! Jag har fan blivit as modig nu för tiden :D Är faktiskt inte så trött så tänkte ta och berätta om min super dag.

Jag gick upp vid halv åtta och gjorde mig iordning och var typ klar vid halv nio, satte mig i bilen och drog iväg. Var framme i waldorf tidigare än jag trodde så åkte och tankade och skulle gå in och kolla lite shopping men självklart så e inget öppet vid nio så jag går ut och sätter mig på en parkbänk till jessica och sandris kommer. Sen bär det av!! Så skönt att komma ifrån huset efter en hel helg! Kör disney för hela slanten ända till vi äntligen e framme typ två timmar senare:) Super glada stormar vi in och jag börja med att säga "jag tänker då inte åka frittfall den får ni åka utan mig!". Gissa vad vi åker först? Jo FRITTFALL!! :O Jag trodde jag skulle svimma ett tag men efter den var över ville jag bara åka igen :P Sen åkte vi en där man stod upp (:O), en där man sköts upp ur en vulkan, en som gick under en tunnel i vattnet med sjuuukt mkt lopar och en som man åkte typ 90 grder raaaaakt neeeeerr!!! På denna som var den läskigaste, sa jag hela vägen upp till sandra och jessica "jag hatar er, jag hatar er, jag hatar er, vrf tvingade ni upp mig i denna?!?" haha as kul XD Plus att vi åkte massa andra kuliga :D Och tog massa flum kort som jag någon gång ska få av jessica så ja kan lägga upp dom här:)

Sen lite kinamat innan hemgång, mums!! Nu e ja trött, hoppas min väckarklocka ringer imorn!! PUSS

Kings Dominion tomorrow!! :D

Yes yes yes! Såååå kul :D Ska till detta nöjesfält imorn med sandra och jessica!! :D Först sa min värdmamma att ja skulle passa killarna när ho var ute och gick. Men ska ja sen sitta hela dagen och göra igenting?! Nepp! Men så snäll som hon e så sa hon att det var okej att hon gjorde yoga ist :) Så imorn ska jag ha en sjukt kul dag :D

Nu måste ja skriva ett mail till mamma på morsdag! Sen blir de sängen i några timmar! PÖSS

Trött.

Ska snart sova tänkte ja, e sjukt trött fast jag vakande vid typ halv tio för första gången på säkert en månad! Jag jobbar förresten fof.. Min värdpappa skulle vara hemma innan 11 nu e den över 12. Ja, ja hoppas man kan få lite kompensation för de iaf. Dagen har varit super! Började med sovmorgon och sedan frukost och läsning ute i solen på altanen :) Sen har jag i princip varit ute hela dagen med killarna. Vi har kört race med cyklarna, haft vattenkrig (sjukt kul! och blött) och bara busat. Jag gjorde sedan middag och vi satt inne och myste framför tvn tills de var läggdags. B e nog fof uppe eller jag hoppas innerligt att han somnat så jag slipper gå ner igen! Nu vill jag bara sova :P Måste ta och smörja in hela mig för ja flår.. (okej jossan flagnar!) :P Pratade med en gammal bekant idag på msn också, mkt trevligt ;)

Imorn ska mamma och pappa till stugan.. Ja vill följa med!! Jag vill åka båt, sola, åka vattenskidor, träna på att vindsurfa, ligga och slappa på surfing brädan, sitta nere och grilla vid vattnet på kvällen, gå en promenad till sannebo och doppa fötterna, ja allt de där som hör stugan till! Och det kommer jag gör i sommar! Jippie! Sååå glad över de :D Ne nu måste jag göra mig klar för sängen. De e ju en dag imorgon också!

PUSS på er :)

I Miss...

many things!

Mostly this..


and this! <3

Saknar mexico.. och mina tjejor.. mer bilder på mexico kommer en annan dag! Men fan vad ja saknar de och fan va kul vi hade!!

Nu sitter jag på mitt rum, dricker isvatten och kollar på greys. Jag mår bra. Jag mår utmärkt faktiskt! Allt känns jätte bra just nu i detta ögonblick så ska försöka hålla fast vid de! Har haft mitt "exit möte" idag. Så nu kan min familj leta efter en ny aupair! Tror nog att ja kanske stannar här till i mitten av juni ändå om dom inte hittat nån innan. Det är lungt för mig just nu förutom att jag missar paos student och våran vecka ute i stugan kanske.. Men ja ska spendera många veckor i öland i sommar så får hoppas att det kompenserar det! Kändes dock sjukt hemskt när min värdpappa säger att jag var deras favorit! Kan dom inte visa det lite tydligare då tack?! Aja nu spelar de ingen roll men ändå.

När jag hade varit ute på min "promenad" (ja gick till lekparken och låg och sola och läste) idag så kommer ja in och B säger "Lina are you going home?" de va inget kul.. Sen när ja satt ute och käkade kvällsmat på altanen så kommer B ut och sätter sig och frågar samma sak igen med typ tårar i ögonen :( sen säger han att ja vill inte gå på kindergarten för han tycker inte om de och så frågar han om ja skulle åka ikväll med typ gråt i rösten :( Ja bara nej nej nej ja åker om en månad typ och då blev han lättad! :) Fan klart ja kommer sakna dom!! Men ändå, detta e ju inte vad jag vill! Allt blir bra så småningom! Och ja e sååå sugen på att resa!! Mina planer om detta kommer senare!

Imorn jobbar jag från 13.00 till 23.00 så ska hitta på nått kul med ungarna tänkte ja! Typ vattenkrig och picknick i parken eller nått :) Det e typ 30 grader ute, jag blir bruuuunn men flår haha ;) Nu ska ja kolla vänner, städa upp alla mina kläder från golvet och slipa på min cv. Imorn sovmorgon och sola, sola, sola tills jobbet börjar! :)

God natt alla mina sötnötar! PÖSS

.

ett sista inlägg innan sängen (madrassen). En sak som ja verkligen älskar att göra här e just de jag gör nu. Sitter på min madrass med fönstret öppet och tittar på stjärnorna! Det är verkligen helt underbart! Får nog ta och ställa min säng vid fönstret hemma. Nu kanske ja gör lite jobbsökning eller dagboksläsning innan jag somnar (om ja orkar) God natt! :)


skönt.

Sitter på mitt rum med en ost smörgås, lemonad och vänner på tvn, de gillar vi! Jag mår såå mkt bättre nu och det är himla skönt! Min värdpappa var jätte förstående när jag pratade med han idag så då kändes de ännu bättre! Såklart har jag beslutsångest hela tiden men ja blir hela tiden mer säker på att jag gjort rätt val. Som när ja satt i bilen och bara började le helt plötsligt+att ja såg en saab! haha. Så nu ska ja bara njuta av den sista tiden här! Kommer senast hem 4 juni så ja hinner med paulinas student! Den ska ja absolut inte missa!!

Idag var de aupairmöte och sen coldstone med jossan, adriana och tatiana. Gottit :) Sen en skön biltur hem med massa bra musik och nu sitter jag här. Imorn är jag ledig och ska bege mig till jossan och twisen! Kanske blir filmkväll och sova över med så de ska bli mysigt :) Nu ska jag mysa här på mitt rum hela kvällen och ta tag med städning och allt annat en annan kväll ;)

Ses snart alla mina älsklingar! Ser fram emot att spendera några soliga veckor på öland i sommar! :D Du e bäst porrolina ;)

Nu har jag bestämmt mig.

Idag så sa jag till min värdfamilj att jag vill åka hem. Kändes såååå skönt! Så ja, nu vet ni vad min förrvirring har handlat om. Och vrf bloggen har inte pririterats. Men så ja, om några veckor så e jag hemma i sverige igen! Åh vad jag längtar! Fatta mig inte fel, jag e helt sjukt glad att jag åkte hit för jag har lärt mig såå mkt!! Plus att jag träffat vänner för livet! :) Jag kommer aldrig ångra att jag åkte iväg på detta äventyr för det har bara stärkt mig mer än vad jag någonsin trodde.

Men jag har insett att aupair jobbet inte är något för mig.. Jag trodde verkligen att det var det men jag hade fel. Och nu vill jag göra något annat! Har massa planer men avslöjar dom inte riktigt än! Ni får hålla er men jag vet att de planerna passar mig mkt bättre för nu vet jag vad jag vill :) Nu e jag trött och vill kolla på vänner men jag skriver mer imorn ist. Nu vet ni vad som händer och sker härborta! Önska mig hem så snabbt som möjligt tack! :)

Puss och god natt

RSS 2.0