Myspyselimys:)

Tv:n är på. Jag kollar egentligen för mkt på tv men när man varit ute hela dagen och kommer hem och är pisseblöt efter en cykeltur är det så skönt att slå sig ner vid tv:n och bara mysa:) Då förtjänar man de verkligen! Filt och mystofflorna, ett äpple och vitamindryck- mums:) Försöker vara nyttig men jag känner på mig att jag inte kommer kunna hålla mig ifrån dom goda pepparkakorna som står i skafferiet.

Idag va jag först på möte på FCT. CV-teknik stod på schemat. Var väl helt okej, jag kom upp tidigt iaf haha. Sen åkte jag och gjorde lite ärenden innan jag drog till stationen och mötte upp beckis! Var jätte kul att träffa henne igen. Vi gick hem till henne och tjöta och gick ut och gick med fridis i regnet. Nu sitter jag här och slöar. Skulle tränat idag men jag orkar nog inte. Det blir planeringsmys hemma hos pernie ist! Jag älskar ordet mysigt. Verkligen älskar. Det är så..så..så mysigt bara helt enkelt haha.

Ne nu tror jag ja ska ta och titta på en film:) Ha en fortsatt bra torsdag:) PUSS

Ska på kalajs :)

Min lilla morfar fyller faktiskt 89 år! Herremingud. Åh vad jag vill vara så pigg som han när jag är 89:) Ska bli gött och mysa nere i gbg lite. Kanske en sväng förbi ikea kanske vi hinner med oså.

Igår tjänade jag in några vuxenpoäng när jag var hemma på middag hos åsis. Jag, åsa, sandra, linda, david x 2 lagade mat (grekisk paj, äpplekaka och glaserade äpplen) och spelade tp. Mycket trevligt! :) På måndag hoppas vi på övernattning hemma hos åsa, myspys!

Och på tisdag e de bara TVÅ VECKOR kvar!!! OMG! Måste påminna mig att jag ska ta äckligt vaccin då med!

Ne nu måste ja fixa te mig innan vi drar och hämtar farfar. Ha en super söndag. PUSS

Denna bilden kanske kan värma er lite i höstrusket. Den värmer mig iaf :)

Du, jag älskar dig.

Förlåt. Jag säger det inte tillräckligt ofta. Och ibland så känner jag inte alls för att säga de på grund av vissa saker :P Men även fast vi inte alltid går ihop så skulle jag göra vad som helst för dig. Du är mitt allt, och det menar jag från djupet av mitt hjärta. Jag älskar dig.



Oj vilket infall jag fick. Men jag prata nyss med henne och hon gör mig alltid så mkt gladare, min lilla solstråle:)

Fredagsmys står på schemat. Kallt ute. Varm brasa inne. MASSA värmeljus. Ett glas sangria (?). En jätte ohälsosam efterrätt. En mysig film. Kan det bli mer fredagsmys? Så får de bli iaf. Och på detta sätt sparar jag också in ett par slantar. Jag önskar syrran en toppen utekväll i stenungssund och en mysig hemmakväll för mig. Overandout. Piss

Its snowing! Är det jul redan eller?

Vad hände liksom? Imorse sitter jag och äter frukost framför skärgårdsdoktorn och ser plötsligt att det börjar falla fina små vita flingor utanför vardagsrums fönstret! Hjälp, det är oktober för fasen! Puh att man ska åka bort om typ två veckor!

Gissa vad för låtar som spelas? Ni vet redan, samma som igår;) Gud vad jag tycker om mitt rum. Jag trivs verkligen här. Kan jag inte ta med mig de när jag flyttar? gillar storleken, mysigheten, trångheten, ljuset men framförallt min säng såklart! Vill bara säga att jag sitter och chattar på skype nu samtidigt så därför blir texten väldigt osammanhängande, därför kommer här en bild.


Tadaaaaaah snyggisar. Som om ca tre veckor kommer befinna sig i hong kong påväg mot bali!! :D Eller vänta hur va de nu pernie? Har vi någon koll eller? ;D Såhär kan vi ju säga iaf, vi e inte hemma i kalla sverige! Blir inge gbg imorn iaf pga av snålt om en liten sak som kallas pengar. Bajs. Får väl se vad som händer. Hemma sj både fredag o lördag. Finns en sak som jag vill göra som jag inte borde göra, berättar efter helgen om det blev så.

Nu ska ja säga godnatt till mina skype chattar och titta på en mysig disney film:) Puss på er ute i vinterrusket och på andra sidan atlanten

Mess up my bed with me?

Låten som just nu går om och om igen på spotify. Jag har en dålig ovana att ALLTID lyssna sönder de låtar som jag tycker om. Spelar sönder låten i en vecka och sen måste jag byta. Men är iof kul när man efter några veckor, månader eller kanske år kommer tillbaka och lyssnar och minns tillbaka. Det gillar jag. Funkar faktiskt lite samma med bloggen!

Och nu mina kära läser ska ni få höra en sak. JAG HAR FÅTT TILLBAKA BLOGG GLÖDEN! Den slog just till mig som en blixt. Skulle egentligen åka och hämta tillis hos en kompis men hon bestämde sig för att gå hem. Jaha vad ska jag göra nu då tänkte jag. Det finns alltid saker att fixa på datorn så jag gick upp till mitt rum, slängde upp massa kuddar på sängen, drog hjärttäcket och hjärtfilten över mig och då, just då, fick jag uppenbarelsen! Jag MÅSTE skriva blogg!! Och visst e de lite konstigt att mina bloggläsare hade stegrat (med de menade jag typ 6 stycken:P)just idag när jag fick glöden tillbaka? Haha hjälp så knasigt de kan va.

Livet flyter på. Eller vad säger jag, det låter som det inte händer något i mitt liv, eller hur? Men det gör det ju. Jag omformulerer mig. Livet flyter på som fina fisken. Det är (för att förklara mig) toppen!! Visst har jag mina dåliga dagar, vem har inte det? Vi behöver kanske inte nämna att jag inte jobbat på en vecka.. Men nu gjorde jag de ändå så nu vet ni. Men vi ska inte klaga för de. Jag har ju ta mig tusan pengar för att åka till asien i 5 veckor så jag har absolut ingen rätt till att komma och klaga! Jag tänker nu ägna min blogg åt att berätta för er vad som händer och sker innan resan. Det kanske inte handlar om packning, panik och resefeber (förmodligen gör det de) utan bara om det jag vill skriva om just nu. För jag har kommit på att det nog är det bästa sättet att skriva på. Haha smart Lina! Men jag har alltid varit så mån om att skriva med allting jag gjort och det blir bara jobbigt. Så nu får ni nöja er med en liten flummig blogg ist:) Med bilder om jag får bestämma, får väl se hur detta går (som jag sagt typ 2000 gånger).








Höstpromenad med pernie på hunneberg i söndags:) Längtar redan tillbaka. Sol och värme. Idag va de fan kallare än på nordpoolen. Ne men usch. Börjar bli kallt på mitt rum nu med. Får väl ta och mysa ner mig under täcket medan jag kollar ut vilka bilder jag ska framkalla från thailand. Saknar jossis, men idag bokade jag tågbiljetter till sthlm!!!!! :D 17 dec kommer jag se jossis för första gången på ett halvår. Åh va skönt det ska bli, äntligen!! :D

Sov så sött allihopa:)

hehe ojsan.

Förlåt, förlåt jag vet att jag e kass på bloggfronten just nu! De e riktigt, riktigt riiiiiiiiiiiktigt dåligt...

Aja nu skiter vi i de! Nu sitter jag och lyssnar på massa "usa musik". Blir nostalgisk som jag alltid brukar bli, men jag saknar det sjukt mkt. Men snart får jag äntligen träffa jossis igen!!!!!!! Gud vad jag längtar! Har tänkt att ta tåget upp (om jag får för henne såklart) precis när vi kommit hem från asien :D Som btw inte är alls långt kvar nu! På tisdag e de tre veckor kvar, herregud vad tiden flyger iväg!

För er som vill veta lite mer om hur våran resa kommer se ut så åker vi den 9 nov från landvetter. Då riktar vi in oss på vårat första stopp, Hong Kong!! Där stannar vi bara i två dar för att sedan dra vidare mot bali, Bali, BALI!!! :D Där blir vi kvar till den 28 nov då flyget tar oss vidare mot singapore!! Två tre dagar där och sen vidare med tåget upp genom malaysia ;D Så ser vår reseplan ut, en mkt bra sådan tycker ja! Och hemma är vi igen den 15 december. Oj oj oj oj oj vad jag längtar!!

Nu vet ni de. Sen smids det planer på att dra upp till norway efter jul! Hoppas, hoppas!! ;D

Nu ska jag gå och göra mig iordning. Ska fika med tjejerna på stan och sen jobba:) Ha en underbar höstdag allihop:) PUSS

RSS 2.0