Paus där

Känner att mina rubriker domineras av låt titlar nuförtiden. Men det får ni leva med haha. Jaha så var denna onsdag slut om 45 min och idag är det typ första gången på en vecka jag ska sova i min älskade säng! Mycket bra avslutning på denna onsdag.

Sitter hela tiden och sneglar på hur mycket batteri jag har kvar eftersom jag inte orkar ta mig ur min varma och sköna säng för att sätta i sladden. Lat eller vaddå?! Kanske ska somna till musik inatt? Lite dumt att ha på datorn hela natten dock..

Vet ej riktigt vad jag vill ha sagt med detta inlägg, bara lite skönt att skriva några rader innan man somnar. Imorn tänkte jag gå upp vid åtta så borde sova snart. Hoppas på en super torsdag! Ska städa, på möte, till systemet, till överby, springa och kanske grilla på kvällen så det låter som en lovande dag! :) Ne nu dör den snart, världens tråkigaste inlägg haha. men den gav mig ett gott skratt iaf!

Sweet dreams!

Hide and seek

För precis ett år sedan satt vi på planet från underbara mexico påväg hem till DC. Känns på ett sätt som att det var 10 år sedan samtidigt som att det skulle kunna vara igår. Ucsh vad jag saknar de! Men Idag fyller iaf jossis år, grattis på 22 årsdagen bejb!
Jag blev i morse väckt vid åtta av en liten söt nos som sniffade på mig, cillas. Sov för första gången hemma hos pernie inatt:) Och Igår var det grillning på schemat, supermys!
Idag är en sån där jobbig dag faktiskt. En sån där typiskt lina deppar dag. Jag vet orsaken men den ska jag strunta i nu. Om en timme ska jag möta min mami på jätten och handla lite gott till kvällen och sen bär det av till öb för att köpa lite grejer till tillis student! Så nu ska jag hålla mig sysselsatt tills jag måste cykla! Tvätten måste hängas och linas rum måste städas samt att ja ska skriva ut min cv och lite grejs.
Grattis du underbara! <3

The BEST summer

Precis gjort en ny spellista på spotify- the BEST summer, känner verkligen på mig att denna sommaren kommer bli grym! Klockan är snart halv ett den här fina tisdags förmiddagen, vet inte riktigt vad som händer och fötter idag men har iaf varit nere en sväng på stan med sandris och cillis och lämnat in papper på arbetsförmedlingen så nu vart det avklarat. Sen skulle jag egentligen skypa med david men han har nog annat för sig på andra sidan jorden. Nu vet jag inte riktigt vad ja ska göra.. Liggga och läsa i solen? Packa upp från sthlm? Gå ut och gå, igen? Springa? Bada? Dricka vatten? Finns en del helt enkelt :P

Sthlm har varit super! Sthlm is really growing on me (kan man säga så? Bella säger så i twighlight om jag inte har fel?) LOve it!Loveit! LoVe it! Helst gamla stan, så himla mysigt! Vi har iaf hunnit med en hel del och haft underbart fint väder. Ne nu ska ja inte sitta inne längre! Ska ut och lägga mig i solen och sen ta ett första dopp i poolen tänkte ja. Ha en super fin dag allihopa!

PUSSAR

Hmm..

Packat klart, fönstret öppet, bullrat upp med massa kuddar och "min drog" Joshua radin på spotify=sugen på att skriva blogg. Det är något knepigt det där asså. Man bara får en känsla av att man vill skriva haha.
Jag kan ju säga att jag är något enormt trött med om detta inlägg av någon anledning skulle vara helt oförståligt, aa då vet ni varför. Har faktiskt sovit sjukt dåligt sen jag kom hem.. Hoppas jag kan sova bättre inatt. Okej sthlm nu då. Ska bli grymt kul. Kan ju berätta lite om våra lösa, absolut inte säkra, planer. Imorn blir det bara hyra film och mysa hemma hos jossis. Torsdag- handla till fest på fredag (systemet ingår självklart i handlandet:P) och på kvällen in till gamla stan och mysa. Fredag- födelsedagsmiddag hemma hos jossan. Lördag- PARTY! Söndag- Blankt. Måndag- Hem. Inte så mkt planer än men det blir alltid kul med Jossis!! :D
Ne nu ska Lina krypa ner i mys sängen och få sig en god natts sömn. Tåget avgår 11.55 imorn:) Vi ses när vi ses :P PÖSS

HAPPY

Nu e jag här igen. Hemma efter en underbar vecka i puerto rico och imorgon bär det av mot huvudstaden. Den stora resväskan är inte ens uppackad när jag nu måste börjar packa nästa.. Men jag älskart! ;D

Har precis hämtat tildis från jobbet och nu sitter jag i soffan med påskmust och kollar på desperate housewifes, mysigt! Har ärligt talat svårt att komma på vad jag ska skriva även fast det hänt så mkt! Kan börja med att berätta vad som hänt sen jag kom hem. I lördags blev det flum med tjejerna med en trip till donken, i söndags blev det en spontan trip till gbg för att gå på bio och igår åkte jag till stugan med pappa och grejade lite. Så har haft fullt upp (därför jag inte hunnit packa upp än:P).

Imorn bär det som sagt av mot sthlm. Ska bli supermys och sjukt kul att få se huvudstaden utan all dum snö :D Jag är tyvärr inte alls på blogghumör just nu.. Så jag önskar er alla en super bra påsk och så ses vi på måndag!

Pussar och kramar

 


En timme kvar tills resans första ertapp börjar

Om en timme kör min buss iväg mot älskade alingsås. Det blir en övernattning där innan vi drar oss iväg till landvetter klockan halv fem i morgon bitti. Har inte alls kännt som att jag ska åka utomlands på hela veckan men för en stund sen börja dom där små resnerverna vakna till liv. Dock gjorde dom inte det förrän jag började där ut den smockfulla resväskan ut i hallen haha. Ska bli sjukt mysigt och skönt att få åka iväg!! Tyvärr så är min fina lilla resebuddy lite småsjuk men det hoppas vi lite plockgodis och en marabou kan råda bot på!

Jahopp då ska man flyga imorn igen då. Känns allt på tok för längesedan nu. Twightlight böckerna är nerpackade, resedagboken ligger tillrätta i handbagaget, passet, pengar och plåster är med. :P Något jag glömt? Solen får gärna följa med oss såklart! haha. Ne nu ska jag ta och fixa de lilla sista och dubbelkolla allt! Ha en superbra vecka mina kära vänner!

PÖSS och hej från en vårglad Lina :)

BOOOOOOOOOOKAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om EN VECKA är vi framme på gran canaria!!! :D:D:D TJOHOOOO!!!!!!!!

RSS 2.0