Internet is back!

Och de firar jag nu med en massa bilder, titta och njut kära vänner. This is my life.



  

 

     



  



 



De var några iaf. Nu är jag sjukt trööt och ja ska upp sex imorn så de får räcka med bilder.. Jag saknar resan så sjukt mkt! Om typ bara en vecka bär det av upp till jossan iaf! Så en liten resa blir de allt!

Anyway this is my life and i love it!






Nu var det slut på föräldrafritt..

Yes nu e mans och paps hemma igen. Känns både bra och dåligt haha. Det har varit hemskt skönt att vara själva hemma och bara göra vad man känner för och inte riktigt bry sig om staplarna med disk ;) Men ändå skönt att ha dom hemma, har ju såklart saknat dom (mest mams mat)! Men när vi stod där på flygplatsen ville jag egentligen bara lämna kvar dom där.. skit vilka pepparkakor asså! Dom e så bruna som jag och pörn var när vi kom hem från thailand, så liite avundsjuk e man ju.. plus att det var hemsk och stå där på landvetter och se alla med resväskor som skulle åka iväg och så skulle man sj åka tillbaka hem till thn.. Tortyr var det!!

Nu sitter jag med syster och kollar film. Och resten av familjen däckade redan vid tiotiden pga jetlag haha. Har också hunnit med en tur till mini på max nu såhär på kvällen. Glass med dumle och choklad och tjöt, mösigt! Min diet har tyvärr spruckit rätt rejält.. men på måndag blir det nya tag!

Mina kära vänner, idag har jag kommit ett steg närmare ett av mina svåra beslut. Jag har nästan bestämt mig för att börja plugga till hösten!! Jippie! Det känns faktiskt himla skönt och som att det är det rätta att göra.

Nu ska jag kika lite resor till huvudstaden innan jag försvinner upp till min vind och läser lite twighlight ;D God Natt folket :) PUSSEN

Efter en mkt, mkt lyckad helg.

Mår jag väl sådär haha. Jag är trött och slö och halvbakis. Men jag får helt enkelt skylla mig själv! ;D Fredagen blev en hel myskväll med pernie börnie. Vi drog och hälsade på mini på max, kollade lite resor, gjorde chokladfondue med vit choklad och satt och kollade igenom alla gamla thailand kort och mindes tillbaka. Och sist men inte minst gjorde vi en "myshörna" över hela vardagsrumsgolvet med MASSA kuddar och MASSA täcken. Där mös vi ner oss och såg titanic fram på småtimmarna, såååååååå mys :)

Igår (dvs lördag) var det överraskningsfest för pernie och linda som gällde! Jag och sandra fixade och grejade hela dagen (då vi inte kollade på film, lagade mat och var ute och gick) och resultatet blev super! Helst den snygga grattis slingan av ballonger som hängde när man kom innanför dörren :D Tjejorna blev jätte chockade (linda iaf) och glada och det bjöds på kladdkakor med toublerone och after eight i, blev lite rundpingis, tjöt, vin, dans, mer vin, toabesök, ännu mer vin- innan det var dags att dra till lippan! Och jävlar vad vi skaka loss! En grymt kul utekväll i slutändan!

Och idag blev det bakis/slapp/städ dag och det gillar vi med! Nu ska jag och syrran gå och mysa ner oss i "myshörnan" och glo en film. Sista veckan själv denna veckan så får se till att utnyttja de till fullo! :) Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa.

PUSSis


Kolla vilken snygg brud som kommer hem till mig på tisdag?! Spa behandling, suparkväll, fik, shopping och en MASSA tjöt- kan det bli bättre?! Nej det kan det knappast bli! Ses snart min sköna :)

Slappis.

Mysis. Varmt te. Clementin. Varm brasa. OC på tvn. Kan det bli bättre?! Jag är sååå trött! Men men jag ska inte klaga, jag har ett jobb iaf. Har börjat mitt nya liv idag. Jag och pao har gjort en liten pakt. Vi ska prova på gi metoden. Jag har klarat mig än så länge och det känns så himla bra, men vi får väl se hur länge det håller!

Jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär på eftermiddagen :) Så nu ska jag återgå till mitt slappande innan jag ska iväg och träna vid halv sju med lindis. Ska bli skönt. Ikväll blir det tacos och bastu :) Mys! Njut av denna lilllördag allihopa! PUSS

Nostalgi

Jag har farligt lätt för att bli JÄTTE nostalgisk. En låt, en bild, ett brev eller vad som helst. Nu lyssnar jag på en speciell låt som får mig att bli typ lipfärdig.. Den får mig att tänka tillbaka och minnas precis hur det var i just det ögonblicket och alltid när jag hör den låten kommer jag att tänka på just det ögonblicket, den stunden, den tiden..

Klockan är runt ett. Jag chattar med bästa paulina och vill inte riktigt gå och lägga mig även fast jag är super trött. Jag är inte längre rädd för att sova sj hemma men det är fortfarande inget jag gör med glädje. Ända sedan mams och paps drog till thailandet har det varit fullt hus här hemma och idag är tillis på kusten och jag ska sova sj. Känns lite mysko. Jag har så mkt att tänka på nu med.. Det gör mig faktiskt lite nedstämd men det borde det verkligen inte göra! Jag har ju alla möjligheter i världen att göra vad jag vill och som becka sa att du ska ju bara göra det som du vill just nu. Jag måste helt enkelt sätta mig ner med mig sj och reda ut vad jag verkligen vill göra. Japp så får det bli!

Ne nu är det dags för mig att krypa ner under täcket. Sov gott och dröm sött. PUSS.


Kommer du ihåg mig?

Det är jag, Lina. Jag som suger på att skriva blogg men som för tillfället hittat lite mysig bloggkänsla och då är det bäst att passa på. Att dricka pepparmynta te och lyssna på joshua radin är faktiskt allt som behövs. Så då borde jag ju faktiskt kunna fixa till bloggkänslan lite oftare tycker ja.

Mitt liv här hemma i kalla, slaskiga och snöiga trollhättan knallar på i ryslig fart. Går dock inte en dag då jag inte längtar tillbaka ut igen. Ut i det fria. Här hemma känns det lite som att man går i en dimma. Jag vill bara komma ut i den rena, klara luften igen och få andas "äventyrsluften". Är trött på att andas av "trygghetsluften". Men missförstå mig inte, jag älskar mitt liv just nu! Att vara 20 är verkligen precis vad ja trodde, underbart! Men det är alla valen som nu står framför mig som gör att jag längtar bort. Och så har jag verkligen fastnat för det. Jag vill bara ut och se mer. Och mer. Och mer. Men som mamma säger du är ju bara 20 och du har hela livet framför dig- så sant, så sant.

Tillbaka till verkligenheten. Det händer mycket just nu. Det har det egentligen gjort hela tiden sen vi kom hem från resan för en månad sen. Har verkligen haft fullt upp hela tiden och det gillar vi ju. Idag åkte jossis tillbaka till sthlm igen.. Jag saknar henne redan. Helgen gick så fort och plötsligt så är den bara över. Och idag har jag gjort absolut ingenting. Vaknade bakis och känner mig sån fortfarande. Vi åt frukost, kollade på skärgårdsdoktorn, jag körde jossis till stationen, jag åt thaimat med tillis och hennes mates och sedan har jag bara slappat framför tvn. Om en timme ska jag dega framför en film med lite macka och te och sen gå och decka i mammas och pappas säng. Dom åkte till thailand i onsdags. Inte alls avundsjuk, nej då! Jag ville inte alls åka med och bada och sola i två veckor. Men de e skönt att vara hemma själva lite ett tag. Vi har haft folk som sover över sen dom åkte, lite öppethus kör vi på tänkte vi! Men de e nice haha. Får se vad denna veckan kan ha att erbjuda. Jag hoppas på mycket jobb och många sleepovers! Nästa vecka kommer nog pao hit. Ska bli skönt att få snacka av sig lite, det behöver jag. (Nuförtiden typ ALLTID). Jag har ett problem på halsen. Ett killproblem haha. Eller egentligen inte ett problem.. Vet inte vad man ska kalla det? Kanske mer ett beslut att fatta. Och jag orkar inte tänka mer. Det känns som att min hjärna går på högvarv hela tiden och efter igår när jag tappade ytterliggare några hjärnceller, bla. när jag ramlade på hela dansgolvet, orkar jag inte fatta mer beslut. Vad ska jag plugga? När ska jag plugga? Vart ska jag plugga? Ska jag åka till norge? Ska jag flytta till sthlm? Ska jag byta jobb? Ska jag åka till australien? Ska jag jobba på kusten, stavregården elr sthlm i sommar? Ska jag åka tillbaka till Malaysia????? Hjälp mig, fatta att det snurrar runt som fan i mitt huvud?!?

Nog om detta. Jag vill avsluta detta blogginlägg med att säga att jag är så himla glad för min familj och mina vänner. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort. Ni är mitt allt och ni vet vilka ni är!


Älskar dig. Nyår 2010, året då jag träffade dig:)

(Bilder från resan kommer när jag får internet på min dator igen).

Ta hand om er. Lev livet och tänk inte för mycket. Puss.

RSS 2.0