Happy, so happy.

Glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad!!!!!!

Jag tror ni fattar. Jag är glad. Superglad. Mega happy. Glad helt enkelt. Och egentligen finns det ingen speciell anledning. Jag är frisk. Jag har världens bästa familj. Jag har världens bästa vänner. Jag har ett jobb. Jag har tak över huvudet. Och jag är mätt. Everything I need. Kanske har jag kommit över mitt "klaga stadium"?

Detta skrev jag i början av helgen. Nu är det måndag. Den 28 februari, sista dagen i februari. Imorn är det mars. Om två veckor är det 3 månader sen vi kom hem från resan och jag är känner att jag måste boka något snart innan jag dör här hemma i kalla sverige. Mitt "klaga stadium" börjar komma tillbaka, fan! Jag som verkligen kännt mig på topp ett bra tag nu. Michael ruff går på spotify iaf och det gillar vi! Nått bra! Eller egentligen är det mkt som är bra. Åh vilket mysko inlägg asså.

Här är iaf lite uppdatering på vad som händer och fötter nuförtiden.

-Sjungit gospel i gbg med michael ruff. Bästa!
-Firat Sandris birthday!
-Träffat pernies pappa för första gången :P
-Träffar en viss person ganska ofta.
-Jobb, ibland.
-Oslo resa planeras in
-Jossis och mandis kommer 18 mars
-Syster fyller 19 år!!
-Högskoleprovet
-Skicka in ansökan
-Boka resa! Vart?

Detta är lite vad som händer och sker. Nu ska ja snart dra mig ner mot stan. En skön promenix kanske kan göra mig gott. Hoppas innerligt på de iaf. Sorry för mysko inlägg. Kommer ett mindre mysko inom kort. Be happy, de ska iaf jag försöka med! ;D POSS

Fredag!

Älskade fredag! :) Har sovit länge, ätit frukost framför tv:n och nu sitter jag och kollar på sjunde himlen. De e fredags morgonmys de! Snart ska jag hoppa in i duchen och vid två ska jag åka med pernie bernie till stallet :) Ikväll blir det nog myskväll hemma hos pernie och imorn sleepover hos lindis. En mys helg helt enkelt.

På torsdag bär det av upp mot jossis igen! :D Ska bli super kul! Tåget avgår på torsdag och går hemmåt på måndag :) Jippie!! Ne nu ska ja hoppa in i duchen :)

Ha en super trevlig fredag allihopa! PUSS

RSS 2.0