Tjoop

En ganska uttråkad Lina här. Vet inte vad som hände denna veckan.. Vad har jag gjort egentligen?! Kan man ha en sån här vecka i götis? Tydligen haha. Men imorn ska ja hem till älskade trollis. Har verkligen längtat nu det senaste!! Var ju faktiskt 2 månader sen senast. Hur kan tiden gå så galet fort?
Så imorn blir det tacos, vin och tjöt med mammi, köra bil och hämta syster på jobbet och skvallra in på små timmarna. Lördag blir det shopping efter en nu phone, promenad på landet och något kul med girlsen på kvällen. På söndag fyller pappi år så då blir det fäst och jag får träffa farfar ihihi! <3 Och på kvällen ska jag och syster gå på twighlight!! Tjohoo! Känns som att det kommer bli en toppen helg :)
Nästa vecka ser ut som så att jag kommer hem till götis på måndag, går i skolan tisdag, hem till jenni på ons för julmys, skolan tors, fredag förfest hos jossi o sen utgång, lördag julmys hela dagen hos jossi :) Sorry men jag behövde verkligen känna att jag har saker att göra nästa vecka annars skulle ja bli ledsen haha. Så nu borde jag egentligen inte sitta här och skriva utan plugga så ja slipper göra det nästa vecka!! PuSs !!! <3

Faan..

Jag vet inte vad jag ska säga.. Detta börjar bli lite för mycket för mig tror jag. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Skratta? Gråta? Skrika? Jag kan inte skriva allt här men känns skönt att skriva av sig lite halft ändå..
Okej nu skiter vi i det! Bra men lite mysko helg! Tror jag har haft lite tenta ångest efterattack haha. Men det gick nog vägen! Var så glad när jag hade skrivit klart den att jag hoppade upp och ner, slängde mig i sängen och det liksom rusade glädje genom hela kroppen!! Efter ett vinglas och lite iordning fixande var jag redo för att träffa mina glada tjejor! Vi åt supergod middag på manana i majorna:) Sen blev det filmtittande hos jessi innan jag träffade pao och kvällen slutade inte förrän halv fyra då vi däckade hemma hos mig! Igår va de middag hemma hos lisa, halloween sittning, en sväng till nef och sen säängen!!! Idag kom mami o papi förbi på fika och efter vi släppt av pao på stationen åkte vi upp och hälsade på min lilla mormor! <3 Så fint på kyrkogården med alla ljus och allt! Jag har undrat väldigt många gånger nu det senaste vilken relation jag hade haft med henne om hon hade levt? Jag var ju inte så gammal när hon dog.. saknar henne..
Jag saknar väldigt många just nu.. Drar nog hem till thn på tors och tar igen mig! Saknar att gå ut på landet och bara tänka på allt och ingenting! Ne nu måste jag nog sova.. Puss på alla!
ni fick en bild på mina bruna fötter denna sena söndagskväll

Massa måsten.. men va fan ett blogginlägg hinner man väl med?

Tentaplugg, tentaplugg, tentaplugg, städa, äta, tentaplugg, seminarium, tentaplugg, äta, träna, prata av sig i telefon, tentaplugg.. Så har i princip min vecka sett ut. Förutom att jag inte städat än haha. Det måste definitivt göras innan jag får finbesök av bästa fina pao i helgen :) Ska bli sååååå skönt att få prata av sig med min andra hälft som alltid sitter inne med som BÄSTA råden!
Och ja de dröjde bara 5 DAGAR innan jag tog mig tid att skriva ner ytterliggare ett blogginlägg! Inte dåligt va? ;) Då undrar ni säkert vad som händer mer idag? Gick upp vid halv sju så har redan hunnit med ett seminarium, en sväng till systemet, en skype med jessi och ett mellanmål hah. Men nu blir det.... barambabaaa ännu mer tentaplugg, överraskande?! Och kanske hinner med en promenix eller simtur med fiffi! Om hon svarar på mitt sms nån gång?! Tyvärr har ja som vanligt inte fyllt på min mobil.. ihhihi.
Sen ska ja slänga iväg ett roligt sms till en person. Får se hur detta går! Du har aldrig något att förlora!
Önskar mig själv en super bra dag! Pussoklem

RSS 2.0